Horoscop! Leii au conflicte cu persoane din anturaj!

Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să te concentrezi pe chestiunile concrete.


Horoscop 19 iunie 2017 – Taur
Ți se potrivește întregul context al acestei zile, cu condiția să te preocupe mai puțin motivele de conflict și să te ocupi cu seriozitate, în stilul tău, de treburile tale.

Horoscop 19 iunie 2017 – Gemeni

Poți trece peste dezamăgiri, pentru că e posibil să nici nu fie reale, ci rodul unor speranțe pe care le-ai repartizat singur unor persoane din jur…

Horoscop 19 iunie 2017 – Rac

Consideri ultimele evenimente din familie o piedică în calea fericirii tale, dar nu e decât o impresie trecătoare. Apropiații au nevoie doar de un semn ca să înțeleagă ce vrei.

Horoscop 19 iunie 2017 – Leu

Este posibil să apară un conflict cu o persoană din anturajul apropiat și să te trezești pierzând timpul cu această problemă, în loc să faci ce ți-ai propus.

Horoscop 19 iunie 2017 – Fecioară

Încerci să te aperi, dar faci acest lucru știind deja ce probleme urgente ai de rezolvat. Nu se poate spune același lucru despre cei de la care aștepți ajutor.

Horoscop 19 iunie 2017 – Balanță

Poate fi o zi reușită, cu condiția să prețuiești oamenii mai mult decât propriile scopuri. Cei pe care îi prețuiești vor lucra pentru succesul tău.

Horoscop 19 iunie 2017 – Scorpion

Sunt posibile diverse încurcături la muncă sau acasă, dar nu vor fi atât de greu de gestionat încât să te conducă la reacții dure față de cei din jur.

Horoscop 19 iunie 2017 – Săgetător

Ai toate resursele necesare pentru a gestiona situațiile neprevăzute și problemele curente. Vei avea nevoie însă de o mobilizare ceva mai serioasă.

Horoscop 19 iunie 2017 – Capricorn

Ai putea lăsa pentru altădată o confruntare cu unul dintre membrii familiei, fiindcă știi că acum ai șanse foarte mici să obții ceea ce îți dorești.

Horoscop 19 iunie 2017 – Vărsător

Iei cu tine conflictele din anturaj și le duci acasă, dar așa nu vei face decât să le amplifici, nu să te eliberezi de ele, cum ar fi firesc.

Horoscop 19 iunie 2017 – Pești

Vrei să faci ceva bun cu resursele de care dispui, nu doar să le consumi, ca de obicei. Scopul pe care îl cauți acum va deveni din ce în ce mai important, în viitor.


Sursa:Libertatea.ro