HOROSCOP! O zodie va trebui să facă față provocărilor...

Horoscop zilnic!

Berbec
Segmentul muncii te solicita mult astăzi, însă îți este greu să faci față provocarilor. Pe de o parte este vorba despre faptul că sănătatea este vulnerabilă și organismul obosit. Însă pe de altă parte se pare că transformările tale interioare sunt din ce în ce mai profunde și astfel nu mai poți acceptă orice nici la locul de muncă, nici în plan personal. 

Taur 
Sunt multe provocări în plan amoros, fie din partea persoanei iubite, fie din partea copiilor. Cei dragi vor să se bucure mai mult de prezența și eforturile tale, însă tu ești retras și cufundat în gândurile tale. Lasă deoparte preocupările personale și apropie-te de ceilalți. Astfel ai șanse să te bucuri de activități distractive și recreative. Horoscopul lunii aprilie vă aspectează favorabil în dragoste. 

Gemeni 
 Familia și casă reprezintă subiectele principale ale acestei zile. Pot aprea discuții aprinse cu membrii familiei, pentru că ori ești plecat departe de ei, ori ești atât de ocupat cu treburile tale încât pare că ai uitat de segmentul familial. Orientează-ți eforturile și atenția spre cei dragi și participă activ la viață familiei. 

Rac 
 Ziua predispune la activități intelectuale, schimb de informații, dialoguri ample cu persoanele din anturajul apropiat. Totuși, aspectele care vizează domeniul profesional sunt accentuate, astfel că tot ce afli îți este util la serviciu. Spre seară, rezervă momente de odihnă și pentru lecturi ușoare și amuzante. Fii prudent, dacă ești nevoit să călătorești. 

Leu 
Cheltuielile și veniturile obținute din activitatea profesională sunt aspectele care te preocupa întreagă zi. Posibil că din cauza partenerului de viață să fii nevoit să treci printr-o perioadă destul de austeră. Fii vigilent și susține-ți punctele de vedere într-o discuție cu acesta. Nevoile tale personale și eforturile depuse în câmpul muncii trebuie rezolvate.

Fecioară 
 Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că este greu să-ți între cineva în voie. Controlează-ți impulsurile și reacțiile. Este doar o perioadă mai puțin înzestrată energetic, iar tu recepționezi această energie în mod defectuos. Ocupă-te numai de treburi ușoare, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Colegii de lucru te pot susține foarte bine dacă accepți. 

Balanța 
Ziua predispune la introspecție și meditații interioare. Temerile tale principale sunt legate de segmentul amoros și de aici și stările tale de spirit oscilează mult. Detașează-te de toate și bucură-te de toate. Este un moment în care ți-ar prinde bine să accepți oamenii și situațiile din preajmă ta așa cum sunt, fără să ai alte așteptări. 

Scorpion
Relațiile cu anturajul socio-profesional sunt active, dar dinspre familie îți vin informații interesante despre persoanele care alcătuiesc acest anturaj. Ar fi bine să asculți ce îți spun membrii familiei sau rudele. Apoi analizează singur informațiile primite și decide în consecință. Seară este potrivită odihnei și meditațiilor interioare. 

Săgetător 
Se pare că vei avea de-a face cu șefi, cu reprezentanți ai instituțiilor oficiale sau cu figurile autoritare din cadrul familiei. Este posibil să fii provocat să-ți expui părerile vizavi de mersul lucrurilor la locul de muncă sau din mediul domestic. Fii prudent și alege-ți cuvintele cu grijă. Unii doresc numai să profite de pe urmă planurilor și ideilor tale. Ești zodia care va avea parte de multe provocări azi.

Capricorn 
Este o zi a schimbului de idei, de informații, de a dialoga cu persoane erudițe sau de planuri specifice călătoriilor. Posibil să întâmpini neplăceri în demersurile propuse pentru astăzi, de aceea fii prudent și adaptează-te la situațiile ivite. Chiar dacă unele evenimente vor lua turnuri neașteptate privește partea plină a paharului și bucură-te de tot ce te înconjoară. 

Vărsător 
Ziua favorizează achitarea taxelor, impozitelor sau altor tipuri de datorii. Rudele, partenerul de viață sau colaboratorii te pot provocă la o dezbatere pe teme materiale, moșteniri sau bunuri și bani folosiți și administrați în comun. Depinde numai de tine să echilibrezi discuțiile și să mulțumești pe toată lumea. Evită promisiunile și cheltuielile nefondate! 

Pești 
Te oglindesti în relațiile cu ceilalți și astfel poți află ceea ce gândesc aceștia despre ține sau ce intenții au față de ține. Cineva din anturajul prietenilor te va ajută să depistezi persoanele care-ți sunt loiale, care te respectă, care doresc sincer să te sprijine și pe cele care doar mimează aceste atribute. Spre seară, gândește-te la cele aflate astăzi și plănuiește remodelări personale.


sursa: Antena 1