HOROSCOP! O zodie vrea să facă schimbări

Horoscop 27 iunie 2017. Ziua de marți se anunță a fi una care va da bătăi de cap pentru trei nativi. Iată ce au pregătit astrele pentru ziua de azi!

Berbec

Relația cu colegii de muncă nu este cea mai fericită. Dacă nu reușești să te faci înțeles vei avea probleme serioase în viitor. Sfat: Respectă-i pe cei din jur așa cum vrei să fii respectat și tu.

Taur

În ultimul timp ți-ai cam neglijat prietenii și familia, iar acum trebuie să faci eforturi pentru a restabili relațiile cu aceștia. Sfat: Încearcă să petreci cât mai mult timp alături de persoanele importante din viața ta.

Gemeni

Este momentul prielnic pentru a concretiza planurile făcute mai demult. Concentrează-te pe ce este cu adevărat important și nu lasă distracțiile să te abată din drum. Sfat: Păstrează-ți calmul și analizează lucrurile la rece.

Rac

Ești cu mintea numai la distracție și asta ar putea să își cauzeze probleme la locul de muncă. Simți nevoie de a socializa dar asta nu trebuie să fie prioritatea ta. Sfat: Nu exagera!

Leu

Vrei să faci o mulțime de schimbări însă momentul nu este bine ales. Dacă vrei să obții rezultatele scontate trebuie să gândești rațional și să îți limitezi implicarea afectivă. Sfat: Fii vigilent!


Fecioară

Te eliberezi de tensiuni și ai suficientă energie pentru a aborda proiecte noi. Imaginația îți lucrează la cote maxime și tot ce începi azi va avea succes. Sfat: Visează la lucruri mărețe!

Balanță

Îți este greu să păstrezi echilibrul între carieră, viața de familie și cea amoroasă. Toată lumea are nevoie de atenția ta și te simți copleșit. Sfat: Uneori e bine să spui nu.

Scorpion

Simți o presiune puternică din partea celor din jur și nu știi cum să te mai descurci. Dacă nu reușești să te detașezi și să analizezi lucrurile la rece, riști să înrăutățești situația. Sfat: Nu lua toate problemele asupra ta.

Săgetător

Există tensiuni în relație și nu știi cât de mult mai poți suporta situația. Încearcă să comunici cu partenerul și să îți exprimi nemulțumirile într-un mod constructiv. Sfat: Fii deschis la schimbări.

Capricorn

Astăzi este o zi în care poți face schimbări importante în viața ta. Fie că vrei să îți schimbi locul de muncă sau să încerci un stil de viață mai sănătos, deciziile luat vor fi cele corecte. Sfat: Ai încredere în tine!

Vărsător

O întâlnire cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp îți poate redeschide apetitul pentru socializare. Sfat: Trăiește clipa!

Pești

Nu este cea mai bună zi pentru relații. Ești puțin irascibil și ai tendința de a te certa cu toată lumea. Sfat: Ai răbdare cu ceilalți și nu căuta nord în papură nimănui.

Sursa: acvaria.com