HOROSCOP! Oboseala își spune cuvantul asupra zodiilor!

Horoscop 9 iulie 2017 - Berbec
Se complică situația din familie, poate chiar peste limitele cu care ești obișnuit. Va trebui să ai un dialog cu ei, sincer și fără prejudecăți de ambele părți.

Horoscop 9 iulie 2017 - Taur
Deplasările se pot dovedi o povară mai mare decât te așteptai, la fel și schimburile de informații, inclusiv cele care, de obicei, merg foarte bine.

Horoscop 9 iulie 2017 - Gemeni
Simțul valorii proprii poate deveni o piedică serioasă în evaluarea corectă a unor situații, inclusiv a celor pe care le vezi bine, în mod obișnuit.

Horoscop 9 iulie 2017 - Rac
Se pot produce adevărate confruntări în cuplu sau alte relații importante, pe fondul unor exagerări de ambele părți, dar cea mai importantă va fi tendința de a te victimiza.

Horoscop 9 iulie 2017 - Leu
Pot să apară unele momente de slăbiciune, care te vor îndemna să schimbi ceva în programul inițial, dar și să refuzi, brutal, orice intervenție din partea celor apropiați.

Horoscop 9 iulie 2017 - Fecioară
Relațiile cu cei dragi pot fi serios afectate de acumulările negative din ultima perioadă și de intensitatea unor resentimente care se asociază cu ziua de azi.

Horoscop 9 iulie 2017 - Balanță
Este important să protejezi relația cu familia de propriile porniri războinice. Este o zi în care totul capătă o intensitate aparte, așa că va trebui să dai dovadă de multă răbdare.

Horoscop 9 iulie 2017 - Scorpion
Există riscul să scape de sub control unele dialoguri, unele detalii ale deplasărilor planificate sau inițiativele la care lucrezi de ceva timp. Este nevoie de diplomație.

Horoscop 9 iulie 2017 - Săgetător
Sunt posibile pierderi provocate de starea de nervozitate, care ți-ar putea afecta concentrarea. Dacă îți propui, chiar de dimineață, să te controlezi, vei și reuși.

Horoscop 9 iulie 2017 - Capricorn
S-ar putea să se ajungă la situații nedorite în relația cu partenerul de cuplu sau cu un asociat important. Există multe motive de nemulțumire și prea puțină îngăduință.

Horoscop 9 iulie 2017 - Vărsător
Se poate isca un conflict asociat cu munca sau cu starea de sănătate. Din toate acestea, va trebui să înțelegi că poți fi independent, dar nu poți face totul de capul tău.

Horoscop 9 iulie 2017 - Pești
Există riscul să îi tratezi pe cei dragi cu o răceală care nu îți este caracteristică, iar pe ei asta i-ar putea supăra mult. Poate că nu merită să faci acest sacrificiu pentru un moft de moment.

Sursa:libertatea.ro