HOROSCOP! Se anunță o zi...

 

Horoscop 9 mai 2017 - Berbec
Este o zi pe care ar fi bine să o tratezi ca pe o ocazie rară de a face un pas înainte, pe plan interior, către controlul acelor impulsuri care te pun mereu în dificultate.

Horoscop 9 mai 2017 - Taur
Ai puterea necesară de a te ridica, indiferent care au fost motivele care au dus la o cădere, fie ea concretă sau doar în interiorul tău.

Horoscop 9 mai 2017 - Gemeni
Poate că nu îți vei da seama imediat, dar ai motive de bucurie, inclusiv în legătură cu subiectele cele mai delicate. Nu ești singur cu problemele pe care le ai de rezolvat.

Horoscop 9 mai 2017 - Rac
Poate să apară o veste bună, care nu te privește direct, dar îți aduce o remontare psihică de care chiar aveai nevoie. Este important să fii recunoscător pentru această ocazie.

Horoscop 9 mai 2017 - Leu
Starea de sănătate dă semne bune, munca merge în direcția dorită de tine, așa că ai destule motive să fii optimist. Bineînțeles că nu vei deveni pasiv, dar nici nu e cazul.

Horoscop 9 mai 2017 - Fecioară
După norii negri din perioada anterioară, sunt șanse să apară și soarele în sfera ta sentimentală. Este însă nevoie să-l vezi și să apreciezi efectele sale pozitive.

Horoscop 9 mai 2017 - Balanță
Te poți sprijini pe cel puțin unul dintre apropiați, iar asta contează enorm pentru tine, după atâtea eforturi depuse ca să îi convingi că e și spre binele lor ceea ce faci.

Horoscop 9 mai 2017 - Scorpion
Ești capabil acum să privești cu mai multă încredere spre un proiect comun, pe care l-ai început de puțin timp cu unul dintre partenerii importanți.

Horoscop 9 mai 2017 - Săgetător
Te simți capabil să înfrunți orice fel de problemă, inclusiv micile sau marile dereglări ale stării de sănătate. Este o zi în care poți descoperi multe despre tine.

Horoscop 9 mai 2017 - Capricorn
Cu cât încerci să te îndepărtezi de cei dragi, cu atât îți este mai greu. Poate că sensul ar trebui să fie către ei și nu departe de ei, așa cum îți dictează orgoliul.

Horoscop 9 mai 2017 - Vărsător
Îți recapeți încrederea pierdută într-un proiect sau într-un plan pe care l-ai alcătuit împreună cu un apropiat. Este bine să fii deschis la toate posibilitățile.

Horoscop 9 mai 2017 - Pești
Poate că nu vei primi acel sprijin direct la care aspiri, dar cu siguranță vei înțelege mesajul pozitiv care vine de la un apropiat în legătură cu un plan comun.

 

Sursa: teotrandafir.com