HOROSCOPUL ZILEI! Capricornii le închid ușa unor apropiați

Horoscop zilnic!

Horoscop 24 iulie 2018 – Berbec

Ai în față o zi care se poate dovedi complicată, mai ales dacă vei alege să nu fii atent la cei din jur, în special la cei din mediul de la serviciu și vei ingora nevoile lor reale.

Horoscop 24 iulie 2018 – Taur

Este necesar să te ocupi de cei dragi, dar din toată inima, nu dintr-o obligație reală sau închipuită. Dacă nu poți, caută preocupări constructive cu care să îi atragi.

Horoscop 24 iulie 2018 – Gemeni

Relațiile de familie pot trece printr-o criză care nu e deloc o noutate, dar care acum atinge un punct culminant și te pune foarte serior pe gânduri.

Horoscop 24 iulie 2018 – Rac

Există riscul să refuzi chiar și schimburile obișnuite cu cei din anturajul apropiat, din motive care ție ți se par întemeiate, dar pe care ei nu le vor înțelege și le vor interpreta așa cum se pricep.

Horoscop 24 iulie 2018 – Leu

Chiar dacă vei reuși să-ți păstrezi entuziasmul care te-a cuprins ieri, trebuie să știi că ziua de astăzi nu mai este la fel de generoasă, decât dacă vei dori tu să o faci să fie așa.

Horoscop 24 iulie 2018 – Fecioară

Pot să iasă la lumină conflicte acute cu partenerii de orice fel, în special cel de cuplu. Motivele sunt vechi și neelucidate, dar nu neapărat reale.

Horoscop 24 iulie 2018 – Balanță

S-ar putea să te supere mai multe lucruri astăzi, de la atitudinile lipsite de delicatețe ale unora la replicile acide pe care le aruncă alții. Tu alegi ce să faci cu aceste supărări.

Horoscop 24 iulie 2018 – Scorpion

Refuzul unora dintre apropiați nu te surprinde, în schimb, te poate mira propria atitudine față de ei. Vrei să îi tratezi la fel, dar sunt șanse mari să exagerezi.

Horoscop 24 iulie 2018 – Săgetător

Se conturează o problemă în familie, una pe care ai intuit-o sau pe care o cunoști deja foarte bine. Este necesar să dai un exemplu pozitiv, ca să ai conștiința împăcată.

Horoscop 24 iulie 2018 – Capricorn

Le închizi ușa unora dintre apropiați, la propriu sau la figurat, fără să le oferi explicații. Consideri că așa te ferești de probleme, dar nu faci decât să îți creezi altele.

Horoscop 24 iulie 2018 – Vărsător

Încerci să-ți limitezi cheltuielile, dar nu îți convine deloc, așa că te lași în voia propriilor nemulțumiri, fără să cauți soluții…

Horoscop 24 iulie 2018 – Pești

Sunt posibile turbulențe serioase în cuplu sau în alte relații importante, pe fondul unor nemulțumiri adunate, pe care nu-ți dai timp să le analizezi, ca să vezi cât de justificate sunt.


sursa: Libertatea.ro