Idei pentru pachețelul elevilor! Gustări proaspete și delicioase la școală cu produsele de patiserie Româncuța!

Idei pentru pachețelul elevilor!  Gustări proaspete și delicioase la școală cu produsele de patiserie Româncuța!  

Începutul anului școlar aduce o mulțime de provocări atât pentru micuții elevi, cât și pentru părinții prinși în morișca drumurilor către școală, a achiziției de rechizite, a temelor, a programelor suplimentare și, nu în ultimul rând, a meselor și gustărilor pe care copiii trebuie să le aibă în fiecare zi la școală.

Pachetelul pentru școală al copilului trebuie să fie sănătos, proaspăt, rezistent la temperaturi crescute, hrănitor, diversificat în fiecare zi, dar mai ales pe placul celui mic. Uneori, punerea laolaltă a tuturor acestor caracteristici nu oferă prea multe soluții părinților, care intră rapid în pană de idei.

Un brand argeșean, Româncuța, vine în întâmpinarea acestei provocări cu o gamă largă de produse, proaspete și gustoase, accesibile ca preț, toate realizate după rețete tradiționale și cu tehnologii moderne.

Iată câteva dintre produsele care pot constitui o gustare delicioasă și sănătoasă. produse pe care le găsiți sub brandul Româncuța în magazinele Pati Pan Mariano (vezi mai jos lista) și în alte centre comerciale din județul Argeș:

Pentru sandwisuri delicioase, Româncuța vă oferă o paletă amplă de produse de panificație din care menționăm: pâine albă feliată, pâine populară feliată, pâine neagră feliată, pâine de integrală feliată, pâine de secară feliată, pâine toast.

De asemenea, pentru preparate de tip hamburger sau hot-dog home made, produsele Româncuța disponibile sunt proaspete și făcute din rețete tradiționale. Chiflele rotunde sau plate, chiflele pentru hot-dog, chiflele cu amestec de semințe sunt doar câteva dintre produsele cu care Pati Pan Mariano vă așteaptă sub brandul Româncuța pe rafturile magazinelor.

O gustare rapidă, delicioasă și crocantă? Covrigii Româncuța vă stau la dispoziție în multiple varinate: covrig cu susan, covrig cu mac și sare, covrigei crocanți, covrigei aromati etc.

Asigură o gustare hrănitoare și pe gustul micuțului tău cu produsele de patiserie Rămâncuța. Iată câteva dintre sugestiile noastre:

Bagheta cu cascaval
Pizza
Cornulete fragede
Checul casei
Chec marmorat
Pateuri cu branza
Strudel cu mere
Strudel cu visine
Croissant cu ciocolata
Croissant glazurat
Croissant fructe de padure
Croissant cu sunca si cascaval

ROMÂNCUȚA, brand Pati Pan Mariano, reflectă activitatea unui producător privat din județul Argeș, având 18 ani de tradiție în domeniul producției de panificație și patiserie.

Societatea a facut primii pasi în domeniul panificaței în anul 1998, oferind produse de o foarte bună calitate și ocupând rapid un bun segment de piața din județul Argeș.

Reușind să îmbine tradiția cu tehnologia modernă, fabricarea produselor se realizează pe o linie tehnologică automatizată - de la framântare la ambalare- folosind maiaua fermentată și coacerea pe cuptoare cu placi ceramice, tehnologie care le conferă aroma tradițional românească.

Produsele Româncuța sunt distribuite cu o flota proprie de mijloace de transport specializate, atât în judetul Argeș cât și în județele limitrofe.

Puteți descoperi produsele Româncuța și în magazinele proprii:

Magazin Româncuța - Piata Ceair
Magazin Româncuța - Exercițiu (Str. Exercițiu)
Magazin Româncuța - Trivale – Izvor (Str. Frasinului)
Magazin Româncuța - Gavana Bere (Zona giratoriu bere, vis a vis de Dedeman, lângă Rodali)
Magazin Româncuța - Gavana 2 ( langă Complex Albina)
Magazin Româncuța - Trivale - Complex 1
Magazin Româncuța - Trivale - Complex 2
Magazin Româncuța - Costești (Zona Complex Costesti, Bl. C3, parter, vis a vis de Petrom)

Contact pentru parteneriate și comenzi:

Argeș, Bascov, Str. Serelor, nr. 40
Tel. 0248 290 044 / 0248 290 055 / 0374 058 190
Email: office@romancuta.ro |

Web: www.romancuta.ro