Implant & Esthetic Center - Clinică stomatologică de renume: Angajează medic stomatolog!

Clinica stomatologica Implant & Esthetic Center își mărește echipa și angajează medic stomatolog.

 

Fiind una dintre cele mai moderne clinicii din Pitești, Implant & Esthetic Center oferă echipei sale confort și siguranță, echipamente de ultimă generație și materiale calitative. De asemenea, oferă viitorilor angajați șansa dezvoltării profesionale alături de o echipă profesionistă.


Clinica stomatologica Implant & Esthetic Center se adresează tuturor medicilor care își îndrăgesc meseria, se perfecționează continuu și sunt dedicați profesiei, fiind mereu dornici să devină mai buni.

 


Clinica stomatologica Implant & Esthetic Center este specializată pe întreaga gamă de servicii stomatologice și dispune de următoarele servicii:
- implant dentar
- chirurgie orala
- protetica dentara: lucrari din portelan pe zirconiu, aur platinat, lucrari pe implanturi dentare,proteze acrilice si scheletate pe implant dentar
- estetica dentara: fatete portelan, albire dentara cu lampa ZOOM ADVANCET POWER
- radiologie dentara intraorala si panoramica in format digital (radiatii reduse cu 80%)

 

 

 

 

Daca te-am convins, te invitam sa ne cunoastem în cadrul unui interviu! 

Pentru detalii sunați la numărul de telefon: 0732007585

Contact: str.Armand Calinescu nr.2, et.3, Pitești


 

 

DATE DE CONTACT SUPLIMENTARE

iecenter.ro

Implant & Esthetic Center Facebook

 


 

Companie membra a grupului Implant & Esthetic Center din Suedia. In Romania functioneaza cu o clinica in Pitesti din anul 2007 si o clinica in Bucuresti din anul 2014. Clinicile sunt utilate modern, inclusiv cu aparatura radiologica: unitati intraorale si ortopantomograme, digitale.