UPDATE: 6 argeșeni acuzați de braconaj de porci mistreți  - sechestru asupra...

UPDATE: Polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj cinegetic în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale și instigare la fals material în înscrisuri oficiale.

Prejudiciul adus Ministerului Apelor și Pădurilor este de 23.400 euro.
Astfel, au fost luate măsuri asiguratorii de sechestru asupra bunurilor mobile și imobile ale celor implicaţi.
Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunere de întocmire a rechizitoriului şi sesizarea instanţei de judecată competentă.

Șase bărbați din județul Argeș, B.G., de 48 de ani, din Curtea de Argeș, Z.V.I., de 36 de ani, Curtea de Argeș, B.V., de 49 de ani, din comuna Albeștii de Argeș, B.Ș.I.M., de 52 de ani, din comuna Corbeni, O.S.M., de 36 de ani, din Curtea de Argeș și G.A., de 39 de ani, din comuna Corbeni, au braconat mai multe exemplare de porc mistreț de pe un fond cinegetic aflat în administrarea A.J.V.P.S. Argeș, în perioada octombrie 2015- ianuarie 2016.
În luna ianuarie 2016, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile celor bănuiți, fiind ridicate mai multe trofee de animale, muniție precum și carne de vânat. Totodată, s-a stabilit că bărbații completau autorizațiile de vânătoare.

Dosarul în care sunt implicați cei 6 bărbați, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de întocmire a rechizitoriului şi sesizarea instanţei de judecată competentă.