UPDATE! ÎN ARGEŞ! MINORA DISPĂRUTĂ DE ACASĂ A FOST GĂSITĂ!

UPDATE: Minora a fost găsită în cursul zilei de ieri în localitatea Băbeni, din județul Vâlcea. Aceasta plecase de acasă pentru a merge la un băiat pe care l-a cunoscut pe o rețea de socializare. 

UPDATE: În timp ce familia o caută disperată, se pare că minora a fugit la Poiana Braşov, cel puţin aşa reiese din ultima postare făcută de aceasta pe pagina sa de Facebook, în seara de 28 decembrie. Deocamdată nu se ştie dacă aceasta a fugit acolo împreună cu altcineva.

La data de 27 decembrie 2016, Gherghina Oana-Mihaela, de 15 de ani, din comuna Cuca, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime 1,50 m., constituţie astenică, păr drept, blond, faţă rotundă, ochi albaştri, fără semne particulare.

Vestimentaţie probabilă: pantaloni albaştrii, tip jeans, bluza de culoare albastră şi hanorac de culoare albastru închis, iar în picioare purta ghete, de culoare neagră.

Persoanele care pot da informaţii despre acesta sunt rugate sa anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie.