In câteva minute, 2 accidente la Vedea! Un curios și un bețiv au ajuns la spital!

Două accidente în interval de doar câteva minute, la Vedea! Bilanțul accidentului: o autoutilitară și o bicicleta puțin avariate și un bețivan și un curios, la spital.

Inițial, Cătălin O., născut în 1967, din Pitești, ce se deplasa la volanul unei autoutilitare Logan dinspre Drăgășani spre localitatea de domiciliu , a dat cu mașina peste Valentin F. , născut în '78, din Vedea.

La fața locului au ajuns rapid o ambulanță de la SAJ Argeș și polițiștii. S-a constatat că bărbatul se afla pe carosabil în momentul accidentului, el fiind aproape de comă alcoolică: 1,10 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Diagnosticat cu fractura de umăr, a fost transportat la spital.

În timp ce polițiștii făceau cercetări, un biciclist care a trecut prin zona nu si-a putut lua ochii de la locul faptei. Astfel, din cauza curiozității excesive, bărbatul, Dumitru P., născut în '36, din Vedea, s-a dezechilibrat și a căzut fix în cap. A mai fost chemata o ambulanță, care l-a transportatpe biciclistul cu capul spart la spital.