VIDEO! Vezi când se va lansa SUV-ul Lamborghini! Arată bestial!

În curând! Noul SUV Lamborghini! Vezi cum arată bestia! Uzina italiană, vrea să își crească numărul de dealeri cu 20% datorită noului SUV și scopul este ca marca să își păstreze exclusivitatea.

Lamborghini a vândut un număr record de 3.500 de mașini anul trecut, însă compania vrea să ajungă la 7.000 în 2019 datorită SUV-ului Urus.

 

Stefano Domenicali, CEO al companiei, spune că SUV-ul va fi lansat în 2018, iar această super-mașină ar trebui să își găsească cel puțin 3.500 de clienți/an. Estimarea este că mașina va costa 200.000 de dolari în SUA și ținta este reprezentată de oameni cu mulți bani din China, SUA, Orientul Mijlociu și Rusia.

Conceptul SUV-ului a fost prezentat în premieră la Beijing, în 2012, iar discuțiile erau atunci legate de pericolul ca un SUV să strice imaginea mărcii super-sportive. Acum consensul este că acest lucru nu se va întampla și, mai mult, în 2020 va fi lansată o varianta plug-in hybrid a mașinii și ar putea fi un punct de pornire și pentru testarea vehiculelor autonome.

Sursa: hotnews.ro