ÎN MIOVENI! Baza de agrement din zona BEMO va fi redeschisă - Societatea are nevoie de angajați! Vezi...

Cu puțin timp în urmă, primarul orașului Mioveni, Georgescu Ion, a făcut public pe contul persoanl de socializare, faptul că Baza de agrement din zona BEMO va fi redeschisă, astfel că au început lucrările anuale de revizie a bazinelor, reamenajarea și igienizarea spațiilor verzi, lucrări de reparație și întreținere la locul de joacă și a dușurilor exterioare.

Vestiarele și grupurile sanitare sunt construcții noi, fiind date în folosință anul trecut, așa că au avut nevoie și ele de mici lucrări de reparație. Ca o noutate, anul acesta terasa va fi extinsă și vor fi montate camere pentru supraveghere video.


Printre facilitățile și serviciile oferite în cadrul bazei de agrement se numără: bazine pentru adulți și pentru copii, plajă, wi-fi, șezlonguri, terase, spațiu de joacă pentru cei mici, asistență medicală, serviciu salvamar și serviciu de pază și ordine publică.

Totodată, societatea angajează pentru perioada sezonului estival, personal calificat și necalificat, în cadrul Bazei de Agrement BEMO. CV-urile se depun la sediul societății din str. Livezilor, nr. 1, Serviciul Resurse Umane sau pe adresa de e-mail a societății contact@sedc-mioveni.ro. Mai multe informații se pot obține la telefon 0348.445.885.