Imagini spectaculoase (video)! Un taxi a ars ca o torţă in faţa Spitalului Militar! Nimeni nu a sărit să ajute!

UPDATE Ora 06:00: După toate verificările aferente accidentului din noaptea trecută s-au constatat următoarele: un bărbat de 53 de ani din Pitești se deplasa la volanul unui Logan (taxi) dinspre Centru către Bascov. Drumul i s-a oprit în zona Spitalului Militar, imediat după ce masina a luat foc. Autoturismul s-a aprins ca o torță în momentul în care taximetristrul nu a păstrat distanța față de un Passat și l-a lovit. Soferul Passatului era în tranzit prin Argeș. Acesta are 29 de ani și e din Prahova. În urma impactului, Loganul a ars. Șoferul nevinovat, diagnosticat cu contuzie coloana cervicala, a fost dus la spital. În taxi nu erau clienti și, de altfel, ambii șoferi  erau singuri în mașini. Niciunul dintre aceștia nu consumaseră băuturi alcoolice.

UPDATE Ora 02:40: Echipajul SMURD de prim ajutor a acordat îngrijiri medicale unuia dintre şoferi, care acuza dureri la membrele inferioare şi piept. Acesta va fi transportat la Spitalul Județean. O parte din martorii care s-au aflat în zonă la momentul producerii accidentului reclamă că alți participanți la trafic nu au încercat să ajute cu extinctoarele din dotare la stingerea autoturismului care a ars ca o torță.

Vezi VIDEO CU MASINA ARZÂND!

UPDATE Ora 02:30: Pompierii acționează pentru stingerea incendiului, traficul este încă blocat în zonă.

NEWS. Ora 02:20: Cu puţin timp în urmă, un taxi a luat foc pe strada Negru Vodă din Pitești, mai exact în zona Spitalului Militar.

Din sursele noastre, se pare că incendiul auto s-a produs în urma unui accident rutier între doua autoturisme.

Din fericire, şoferul autoturismului a reuşit să se salveze, iar accidentul rutier nu a fost soldat cu victime.

Sursa Foto/video: Infotrafic