(video) UPDATE! Dragoste cu năbădăi! Vecinii îngroziți de țipetele femeii

UPDATE

Femeia îl acuză pe soț că a bătut-o, mărturisind anchetatorilor că a fost agresată de acesta: „Femeii i s-au adus la cunoștință drepturile pe care le are în calitate de victimă a violenței în familie. I s-au prezentat centrele unde poate fi internată în cazul în care nu are un loc de domiciliu. De asemenea, i s-a adus la cunoștință dreptul de a solicita instanței de judecată un ordin de protecție”, a declarat Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt IPJ ARGEȘ.

De asemenea, vecinii celor doi povestesc că auzeau foarte des  scandaluri în locuința acestora. În această dimineață, au fost îngroziți de țipetele femeii.

În cauză a fost întocmit un dosar de urmărire penală sub aspectul săvârșirii de violență în familie.

Scandal mare, noaptea trecută într-un bloc din cartierul piteștean Găvana. Un cetățean israelian s-a luat la ceartă cu soția, iar conflictul ar fi degenerat, ajungându-se la bătaie.

Potrivit martorilor, bărbatul și-ar fi bătut nevasta toată noaptea, până s-a săturat, din locuința acestora auzindu-se țipetele și scandalul.

Speriați, vecinii au anunțat proprietarul apartamentului în care aceștia locuiesc cu chirie. Omul a alertat autoritățile, iar israelianul violent a fost ridicat de Poliție.

Cei doi au un copil de aproximativ un an. De asemenea, aceștia sunt în procedură de divorț, dar încă locuiau împreună.

În aceste momente, femeia și bărbatul se află la audieri. Cercetările continuă în acest caz.