ÎN WEEKEND! Cupa Câmpulung Muscel la Rally Cross!

ÎN WEEKEND! Cupa Câmpulung Muscel la Rally Cross! Sâmbătă și duminică 20 de piloți se vor întrece la Câmpulung. Vezi aici programul!

Sâmbătă și duminică, 29 - 30 octombrie, va avea loc cea de a VII-a ediție a Campionatului Național de Rally Cross, ultima competiție organizată anul acesta, în Argeș desfășurată sub egida Federației Române de Automobilism.  

Competiția la care s-a înscris peste 20 de piloți va avea loc pe platoul din cartierul Grui, pe DJ 732 C Câmpulung - Bughea de Jos (lângă fosta rampă de gunoi a municipiului) - coordonate 45°17'00.1"N 25°01'43.3"E. 

CITEȘTE ȘI ... TÂRG DE CRĂCIUN LA MIOVENI! PRIMA EDIȚIE!

Clubul Sportiv Brothers Motorsport, care organizează Trofeul Câmpulung de viteză în coastă va veni și cu o noutate tehnologică, care va permite ca timpii fiecărui concurent să fie cronometrați și înregistrați automat, ceea ce va permite ca în fiecare cursă să ia startul șase mașini concomitent. 


Organizatorii roagă spectatorii care vor fi prezenți pe platou să urmeze indicațiile pentru asigurarea securității lor fizice. De asemenea, spectatorii care vor veni pe DN 73, trebuie să ia în calcul cel puțin o jumătate de oră de întârziere din cauza lucrărilor de reabilitare a drumului.