UPDATE: Reacția Primăriei Pitești în urma incidentului din Pasajul Magnolia!

UPDATE:  Ieri seara, a avut loc un incident în Pasajul Magnolia, soldat cu un accident ușor, provocat de desprinderea unei parți din tavanul pasajului.

 

Primăria Municipiului Pitești și Primarul Municipiului Pitești, Dl. Constantin-Cornel Ionică, își exprimă regretul față de această situație și este alături de tânăra care a fost afectată usor în acest incident.

 

De asemenea, instituția primăriei și Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Pitești au reacționat în timp real și au luat măsurile necesare pentru a rezolva această situatie.

 

Cu aceasta ocazie, în urma evaluării de astăzi conform informațiilor primite de la Spitalul de Pediatrie Pitești, tânăra implicată în incident a suferit răni ușoare și este în afara oricărui pericol. De asemenea, a fost contactată astăzi de către oficiali ai primariei, care și-au oferit sprijinul necesar acestui moment.

 

În prima parte a zilei de luni a fost realizată evaluarea tehnică care a stabilit cauza desprinderii bucătii de tavan și au fost stabilite măsurile de intervenție.

 

În urma evaluării tehnice s-a decis renovarea totală a tavanului din Pasajul Magnolia, urmărindu-se realizarea unei lucrări sigure care să nu mai permită astfel de situații în viitor.

 

Așadar, Primăria Municipiului Pitești asigură piteștenii că au fost luate toate măsurile necesare rezolvării acestei situații ăi reluarii traficului în condiții de siguranță, în cel mai scurt timp posibil.

 

Reamintim că, o parte din tavanul pasajului Magnolia s-a dărâmat. O persoană, care se afla în trecere, a fost rănită ușor la picioare.

 

 

 

UPDATE: O minoră de 16 ani este lovită la cap și la un picior. Victima este conștientă.

Fata făcea parte dintr-un grup de tineri care treceau prin pasaj în momentul în care porțiunea de tavan s-a desprins.

 

Cu puțin timp în urmă, o parte din tavanul pasajului Magnolia s-a dărâmat.
Opersoană, care se afla în trecere, a fost rănită ușor la picioare.
Polițiștii au izolat intrarea în pasaj pentru siguranța oamenilor.