EXCLUSIV! Morți încurcați la morgă! Familia a plâns la căpătâiul altui decedat

UPDATE:  Trupul neînsuflețit al argeșencei care a fost schimbat la morga din București a fost adus la capela din Pitești. Familia îndoliată refuză să vorbească despre aceasta situație. Înmormântarea va avea loc mâine.

Încurcătură incredibilă la o morgă din Capitală. Trupurile a două femei decedate au fost încurcate de angajații de acolo. Una era din Bacău, alta din Argeș, așa ca trupul femeii din Bacău a ajuns la capela bisericii de lângă ExpoParc, la Pitești. Rudele nu și-au dat seama că nu este ea, au pus totul pe seama faptului că boala de care a suferit, un cancer galopant, i-a schimbat complet fizionomia. Au plâns-o ca și cum era a lor, până în momentul în care poliția a descins azi la capela din Pitești și le-a spus despre încurcătură.

În aceste condiții rudele au rămas bulversate și au privit consternate cum trupul femeii căreia ii făcuseră obiceiurile e luat și li s-a spus ca în loc le va fi adus trupul adevărat al femeii de 59 de ani. Unul dintre indiciile care a condus la aflarea erorii a fost faptul că unul dintre cadavre nu avea sâni, asta în urma intervenției chirurgicale la care fusese supus.

Foto: descriptiv