INCREDIBIL! Procurorii DIICOT - percheziții într-un CAVOU

Conform sursei Stiripesurse.ro, Procuroii DIICOT au descins în cavoul de lux al familiei lui Dan Chioru, construit la cimitirul Bellu şi evaluat la peste 100.000 de euro, după ce au avut informaţii că acesta ar fi ascuns în mormântul mamei sale o mare cantitate de droguri.
Rezultatul percheziţiei a declanşat o adevărată furtună în structurile de combatere a crimei organizate.

CITEȘTE ȘI ... REVOLTĂTOR! Scandal la Liceul MIU!

 

Dan Chioru, pe numele său adevărat Dan Sandu Simion, a fost arestat în luna mai a acestui an, după ce procurorii DIICOT au probat că acesta pusese pe picioare o reţea extrem de puternică specializată în traficul de cocaină. Mai mult, în gruparea lui Chioru fusese cooptat şi Petru Pitcovici, un fost ofiţer de crimă organizată care, în ultimii ani promovase spectaculos în carieră, până la vârful Direcţiei Generale Anticorupţie.


Tocmai pentru că existau informaţii certe cu privire la faptul că Dan Chioru i-ar fi corupt pe unii poliţişti ai Direcţiei de Combatere a Crimei Organizate, procurorii DIICOT au făcut ancheta în cazul acestuia, pe ascuns, cu o echipă de ofiţeri din cadrul Poliţiei Capitalei, specializaţi în destructurarea grupărilor violente.