Instanța este miloasă cu STĂPÂNII de SCLAVII de la Berevoiești! Ce pedepse au primit?

O parte din stăpnii de sclavi de la Berevoiești acuzați că țineau în lanțuri zeci de copii și adulți răpiți și îi obligau să muncească și-au aflat pedepsele.
Pe lângă daunele materiale pe care le vor plăti, aceştia vor face şi închisoare.
Instanța a fost destul de miloasă, sentințele fiind la limita inferioară a pedepselor.

CITEȘTE ȘI ... INCREDIBIL! Stăpânii de sclavi din Argeș, în libertate!


Astfel, o femeie a primit 3 ani de închisoare, aceasta fiind cea mai mică sentință. În alte condiții, pentru fapta de care este acuzată, pedeapsa era de 5 ani și patru luni.
Există și pedepse bănești. Aceștia trebuie să plătească între 10 și 15.000 de lei, bani ce vor ajunge la victime.

Reamintim că mai multe familii din satul Gămăcești, comuna argeșeană Berevoești, au ținut 40 de tineri, inclusiv copii, în sclavie pe care îi puneau să muncească în case și la câmp. Victimele erau sechestrate la o fermă din Berevoești și erau, cel mai des, răpite sau racolate cu promisiunea unui loc de muncă.
Pe scurt, sclavii erau obligați să cerşească sau să muncească pentru câteva firimituri de pâine, iar cei care se împotriveau sau încercau să scape erau pedepsiţi prin metode demne de practicile evului mediu. Ancheta a mai scos la iveală că sclavii erau bătuți cu biciul și cu cozi de lopeți sau cu furci, și opăriți cu apă fiartă, dar și faptul că „stăpânii” lor îi „specializaseră” în funcție de nevoile lor.


Sursa:evz.ro