În două luni, am slăbit 7 kg doar schimbând apa de băut

„Apa asta face minuni! Eu am slăbit 7 kg în două luni, fără nicio altă dietă! Soţul meu avea probleme cu tensiunea şi glicemia, acum le are în valori normale şi a redus şi medicamentaţia, la fel şi pentru copii este benefică. Când spăl fructele şi legumele cu această apă, se curăţă şi de chimicale şi pesticide, nu doar de praf. Am devenit dependenţi de această apă!”, ne-a povestit Alina Frătică.

Această apă minune este cunoscută ca apa Kangen şi se produce prin conectarea unui aparat la sursa normală de apă. Este suficient să apăsaţi un buton şi să aveţi această apă vie. Cu un PH cuprins între 2,5 şi 11,5, apa Kangen poate fi folosită atât pentru dezinfectarea rănilor, pentru prepararea mâncării şi hidratare, cât şi pentru curăţarea machiajului, având acelaşi efect cu apa micelară.

CITEȘTE ȘI ... Protest la Lisa! 400 de angajați au refuzat să mai muncească! Oamenii nu și-au primit...

Un pH acid în corp derivă din alimente acide (mâncare prăjită în ulei de floarea soarelui, lactate și produsele animale, mezeluri, conserve, alimente procesate industrial, aditivate, conservate chimic și ambalate foarte frumos ca să ne atragă la raftul supermarketurilor), stress emoțional, toxicitate mare în corp sau orice alt proces care împiedică echilibrul și absorbția de vitamine, minerale, grăsimi Omega3 și mulți alți nutrienți necesari celulelor. Organismul va încerca să compenseze mediul acid folosind minerale alcaline, iar dacă dieta noastră nu conține destule minerale pentru compensare, acizii nu vor face decât să creeze blocuri acide în celule. Apa kangen este o apă cu proprietăţile fizice şi structurale schimbate şi de aceea ea reuşeşte să intre în celule şi să le hrănească corespunzător şi să elimine toxinele, ajutând corpul să se autovindece. Ea acţionează în mod blând, în timp şi este un mod ideal pentru dezintoxicarea corpului şi a colonului.

„După ce am observat pe propria piele beneficiile acestei ape alcaline sau apă vie, am devenit distribuitor autorizat a aparatelor pentru apă Kangen, Leveluk. Ştiu că sunt ideale pentru starea noastră de sănătate şi de aceea aş dori să ajungă în cât mai multe familii.”, ne-a mărturisit Alina Frătică.

CITEȘTE ȘI ... EXCLUSIV! Șofer de la Dacia, găsit mort în mașină!

Pentru mai multe detalii sau dacă sunteţi interesaţi de o ofertă de preţ, o puteţi contacta la numărul 0734.484.653 sau prin mesaj privat pe pagina sa de Facebook, unde veţi găsi şi testimonial