AZI! Intră în hora cumpărăturilor la VIVO! Pitești

Centrul comercial VIVO Pitești dă startul unui concurs pe Facebook.
Fă-ți un selfie la VIVO! Pitesti la parter lână scena, în zona special amenajata cu ocazia sarbatorii ”Micii Uniri” și posteaz-o în secțiunea «comment» a imaginii de concurs „Intra în hora cumparaturilor“.
Intră în joc și poți castiga una din cele 2 sesiuni de shopping x 240 lei.
Câştigătorii concursului vor fi desemnati prin tragere la sorţi şi se vor alege din lista participanţilor care îndeplinesc toate condiţiile de participare menţionate în prezentul regulament, in data de 25 ianuarie 2017, ora 11:00.

CITEȘTE ȘI ... AN ȘCOLAR 2016-2017: Când începe vacanța dintre semestre?

Vor fi acordate 2 premii in valoare de 240 lei constand in vouchere de cumparaturi ce pot fi folosite in cadrul anumitor magazine din centrul comercial VIVO! Pitesti care se regasesc nominalizate pe fiecare voucher in parte.
Câştigătorul va putea ridica premiul de la Biroul de Informaţii din cadrul VIVO! Pitesti, în perioada 26 ianuarie 2017, ora 10.00 AM - 27 ianuarie 2016, ora 10.00 PM.
În cazul în care câştigătorul nu se prezintă pentru ridicarea premiului, sau renunţă la premiu, acesta rămâne în proprietatea SC FLASH CONSULT SRL, urmând a fi utilizate în alte scopuri. Ridicarea premiului se va face pe baza prezentării unui act de identitate valid, în original, care să conţină şi fotografie (buletin, carte de identitate sau paşaport) şi de completarea în dublu exemplar a unui proces verbal de predare primire a premiului.