(video) Dezastru în Argeș! Pârâu ieșit din matcă! Gospodării sub ape! Sala Sporturilor din Pitești- inundată!

UPDATE ORA 14:00

Un pârâu a ieșit din matcă la Bradu, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure. Canalizarea nu face față, iar pompierii se află la fața locului.

Pe DJ 659, în zona postului de Poliție din comuna Bradu, traficul este blocat total. Circulația a fost deviată pe o rută ocolitoare. 

De asemenea, Sala Sporturilor din Pitești este afectată de ploile care au căzut in ultimele ore, vestiarele fiind complet inundate. Se pare că apa a atins 20 cm.

Revenim.

UPDATE ORA 13:00

La această oră, se intervine în 9 localități. Sunt afectate 27 de gospodării și 11 case. Au fost trimise 8 autospeciale, 7 motopompe și 32 de pompieri sunt la datorie.

Inundațiile sunt în localitățile Bradu, Călinești, Stâlpeni, Costești, Rociu, Ștefănești, Izvoru, Poiana Lacului, Țițești.

UPDATE ORA 11:20

În urmă cu puțin timp, pomperii au fost solicitați să evacueze apa din curți în cartierul Craiovei din Pitești, dar și în localitățile Costești, Ștefănești. De asemenea, s-a intervenit și în Călinești și Stâlpeni, pentru evecuarea apei acumulate în urma precipitațiilor, din gospodării.

Potrivit reprezentanților ISU, probleme sunt acolo unde nu există canale de scurgere, unde sunt înfundate rigole, sau, ca în cazul de la Bradu, unde sunt străzi sub formă de căldare.

                                                                        Video: ISU Argeș

O stradă din Bradu este inundata in urma  precipitatiilor cazute noaptea trecuta. Localnicii din zona au apelat la ajutorul pompierilor. Doua echipaje se afla in aceste momente la Bradu. Se intervine cu o motopompa.

CITEȘTE ȘI ... Cod galben de inundații în Argeș!

Reamintim ca ploile abundente au facut ca de fiecare data pe strada respectiva sa se acumuleze apa.

Pana in acest moment, nu sunt afectate gospodariile din zona.