Investiții publice la Bradu!

În ciuda vremii nefavorabile, la Bradu se află în derulare lucrări la două obiective de investiții ce vizează reducerea riscului la inundații. Astfel, se lucrează la amenajarea hidrotehnică a Văii Neajlov, acolo unde se amenajează un podeț, concomitent cu amenajarea scurgerii apelor pe lângă stația de pompare și lărgirea drumului. 

Tot în această perioadă vor începe efectiv lucrările de amenajare hidrotehnică și pe Valea Geamăna. Aici se vor monta tuburi de 1800 mm diametru, se vor consolida malurile și se va reface sistemul rutier în zona unde acesta s-a prăbușit, ca urmare a inundațiilor din mai-iunie anul trecut. Fiind vorba de o lucrare complexă, aceasta va fi finalizată în luna martie.

 


Administrația din Bradu a finalizat procedurile preliminare pentru o serie de alte investiții a căror implementare efectivă va începe imediat ce vremea va permite. 

Vorbim despre realizarea rețelelor de canalizare pluvială pe Strada Tăbăcăriei, Strada Principală – stânga (Pasarelă- Moară), Strada Serelor, Strada Buna Vestire și Strada Toporașilor. Următoarele pe listă sunt străzile Gorunului și Liliacului, care vor fi asfaltate.