AZI! VIDEO! Președintele în vizită la Câmpulung!

UPDATE!

13:00 Președintele a ajuns la Mausoleul de la Mateiaș și ceremonia a început!

12:00 Președintele a ajuns la Colegiul Național Pedagogic ,,Carol I” din Câmpulung.

11:00 Președintele Klaus Iohannis a ajuns la Mănăstirea Negru Vodă unde a fost așteptat de către oamenii politici din Argeș și reprezentanții administrației argeșene printre care primarul municipiului Câmpulung, Liviu Țâroiu, președintele Cj, Dan Manu și subprefectul Emilian Dragnea. De asemenea, președintele a fost întâmpinat și de Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului ÎPS Calinic. 

10: 00 Pe DN73 Pitești-Câmpulung, polițiștii au instalat mai multe radare și mai multe echipaje de poliție sunt amplasate în așa fel încât traicul să fie fluidizat cât mai rapid pentru coloana oficială a președintelui.

Astăzi, se împlinesc 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial.

CITEȘTE ȘI ... VESTE BUNĂ! Vom avea un nou pod peste râul Argeș


Astfel, Mausoleul Mateiaş va găzdui manifestările dedicate acestui eveniment. Preşedintele României, Klaus Iohannis, va fi oaspete de onoare în județul nostru.
În cinstea eroilor români care au pierit în Primul Război Mondial, cu prilejul manifestărilor dedicate centenarului Primului Război Mondial, la Mateiaş vor fi organizate, mai multe evocări istorice.
Manifestările vor începe la ora 10.30 la Mănăstirea Negru şi continuă, ulterior, la Mausoleu, unde şi-a anunţat prezenţa însuşi preşedintele României, Klaus Iohannis.

Program vizită:

Ora 11:00 – vizitarea Mănăstirii Negru-Vodă din Câmpulung Muscel

Ora 11:35 – vizitarea Muzeului de Etnografie şi Artă Populară din Câmpulung Muscel

Ora 12:00 – vizitarea Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I” din Câmpulung Muscel

Ora 13:10 – depunerea de coroane de flori și vizitarea muzeului din comuna Valea Mare-Pravăţ și a Mausoleului Eroilor de la Mateiaş.

Foto de la Mausoleu realizate de: Bogdan Burhan și Lucian Neculăescu.