Iubire de-o toamnă! Mircea Andrei renunță la protocolul cu PNL!

Fuziunea anuntata dintre Partidul pentru Arges si Muscel si PNL Arges s-a spulberat mai brusc decat a fost anuntata. Din motive legate de nerespectarea unor obligatii asumate intre parti, presedintele primei formatiuni, fostul senator Mircea Andrei a anuntat în aceasta seara ca denunta unilateral unirea stabilita cu liberalii. 

CITEȘTE ȘI ... (video) În plină epidemie de coronavirus: Mesajul delegației ”Plai de dor” din Beijing


Iata declaratia publica a acestuia, asa cum a fost aceasta postata in spatiul online:


”Cu dezamăgire, pentru PNL Argeș!

In campania electorală pentru alegerea Președintelui României, PNL Argeș a pierdut. A fost unul din putinele județe in care s-a pierdut. Am primit rugamintea din partea unor prieteni vechi din PNL “ sa dau o mână de ajutor”, la Argeș, in turul al doilea. Am făcut acest lucru și rezultatul s-a văzut!

Cu această ocazie, intre PNL si Partidul pentru Arges și Muscel, al carui președinte sunt, s-a semnat un protocol de fuziune prin absorbție. Eu nu am participat la negocierea acestui protocol. Nu am avut incredere in buna credință a domnilor din PNL Argeș. Am comunicat că nu voi deveni membru PNL dar, am fost de acord ca cei peste 70 de consilieri PAM, să mergă pe acest drum.

Ceea ce credeam despre conducerea PNL Argeș, s-a confirmat.

După ce au vazut rezultatul obtinut, au uitat și să mulțumească! In lipsa eleganței politice, ar fi fost minimum de educație, să dai un telefon si să multumesti pentru ajutor. Le voi aminti, cuvinte pe care le-am mai spus cuiva (PSDului, la balul ziarului “Ancheta”) si care, acum li se potrivesc. Ele apartin lui Timur Lenk si au fost spuse lui Baiazid: Mărirea și fala sunt fum!

Vă informez, domnule Miuțescu, că protocolul dintre noi, este denunțat, pe această cale, si va astept în campania electorală!”


 

Revenim cu detalii. Material in curs de actualizare