IUBITA UNUI MILITAR ARGEȘEAN A MURIT DUPĂ CE A CĂZUT DE LA ETAJ!

Tânără de 18 ani, găsită moartă în Capitală după ce a căzut de la etajul 6. Iubitul acesteia, care face parte din cadrul militar, a fost audiat. Acesta este angajat în cadrul Ministerului Apărării Naţionale și este din Pitești.

Fata din Republica Moldova a fost găsită zăcând fără suflare în spatele blocului în care locuia cu iubitul ei, cu 21 de ani mai mare. Potrivit vecinilor, fata ar fi căzut de la etajul şase, iar impactul cu solul i-a fost fatal.

#Florinel Circiumaru lucrează în cadrul armatei

Bărbatul locuia cu chirie în acest apartament de aproximativ doi ani, iar tânără, de loc din Republica Molova, s-ar fi stabilit cu el în luna decembrie a anului trecut. Cu doar câteva ore înainte de tragedie, acesta ar fi coborât la parterul blocului pentru a-şi plăti întreţinerea, potrivit Libertatea.ro.
Administratorul blocului povesteşte că omul nu ar fi dat de înţeles că îl supăra ceva. A fost însă foarte distant, comportament pe care îl confirma şi alţi vecini. “I-am văzut, locuiau aici, el locuieşte de mai de mult timp, el e un băiat respectuos, un băiat liniştit.”

 

sursa: Libertatea.ro