Jandarmii argeșeni, în misiune de asigurare a ordinii publice la meciul F.C. Hermannstadt – F.C. Viitorul

Mâine, pe stadionul Nicolae Dobrin din municipiul Piteşti, se va disputa partida dintre echipele F.C. Hermannstadt – F.C. Viitorul. Intrarea spectatorilor în arena sportivă se va face începând cu ora 18.00, doar pe bază de bilete sau invitaţii. Biletele se pun la vânzare numai la tribuna I. La acest meci tribuna II şi cele două peluze vor fi închise pentru accesul publicului.

CITEȘTE ȘI ... Amendamante pentru Argeș depuse la legea bugetului

Pentru a asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor, jandarmii argeșeni vor fi prezenți pentru a evita incidentele.
”Recomandăm celor care doresc să participe la competiţia sportivă să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică.
Participanţilor le este recomandat să respecte măsurile stabilite de organizator şi de forţele de ordine, pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.
Pentru siguranţa participanţilor la manifestarea sportivă, activitatea din interiorul stadionului va fi înregistrată video.”,
ne transmite nspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş.