Joci la Bursă? Poți câștiga un city-break într-un oraș faimos din Europa

Investitorii persoane fizice la Bursa de Valori București, care au realizat cel puțin o tranzacție pe lună, au șansa de a câștiga un city-break într-un oraș faimos din Europa, dacă participă la extragerile lunare prilejuite de Competiția "Leii BVB". De asemenea, există șansa de a pleca și în afara României precum Dubai sau Kenya
Valoarea unui premiu pleacă de la 300 de euro de persoană, respectiv 600 de euro, premiul fiind pentru două persoane, și poate ajunge la 1.500 de euro de persoană, în cazul vacanței în Kenya.
Competiția "Leii BVB", lansată de Bursa de Valori București (BVB), împreună cu Paravion, va avea loc în perioada februarie-decembrie 2017.

CITEȘTE ȘI ... 2017 - Ajutorul de deces se va mări


Astfel, vor avea loc extrageri lunare în urma cărora vor fi premiați cei mai activi investitori individuali de la Bursa de Valori București. Președintele BVB, Lucian Anghel, a precizat că acest proiect al BVB vrea să transforme românii din străini față de piața de capital în oameni care regăsesc aici dorința de a investi și beneficiază, în timp, fie de creșterea generală a prețului acțiunilor, fie de obținerea de dividende consistente.
Principalele reguli ale competiției sunt următoarele: participarea este gratuită și se adresează investitorilor individuali care au minimum 18 ani; competiția este deschisă tuturor investitorilor individuali care tranzacționează pe una din piețele Bursei de Valori București; toate tranzacțiile sunt eligibile pentru extragere și nu există nicio valoare minimă a investiției; un investitor individual poate să înregistreze maximum 100 de tranzacții în fiecare lună; extragerea este aleatorie; 150 de tranzacții vor fi extrase aleatoriu, iar tranzacția cu cea mai mare valoare va fi declarată câștigătoare; toți investitorii trebuie să își înregistreze tranzacția completând formularul de pe site-ul Agerpres.ro