Judokanii piteşteni - medaliaţi la campionatele naţionale

În perioada aprilie-mai, sportivii judoka din cadrul LPS Pitești și din Asociația Sportivă Sport și Sănătate au participat la Campionatele Naționale de Judo la U18 și U15. Sportivul Thomas Bădîrcea a participat la Campionatul Național Școlar, finală pe țară, care s-a desfășurat în perioada 28-30 aprilie la Deva, unde a obținut medalia de bronz.

În perioada 12-14 mai, la Craiova s-au desfășurat naţionalele pentru vârsta U15, unde sportivul David Marina a obținut medalia de argint la categoria 66 kg, iar Radu Puricel a obținut bronzul la categoria 73 kg. De asemenea, tot la Craiova s-a desfășurat etapa finală a Campionatului național pe echipe pe euroregiuni, unde echipa euroregiunii Sud Muntenia a luat aurul, în componenţa lotului câştigător aflându-se şi sportivi legitimați la clubul argeşean: David Marina, Radu Puricel, Caravan Cosmin, Edoardo Popescu. 

În perioada următoare, Asociația Sportivă Sport și Sănătate este implicată într-un proiect educațional care vizează organizarea unei competiții de judo pentru copii născuți între 2007 și 2010, proiect realizat în parteneriat cu Liceul Sportiv, Școala Gimnazială "Marin Preda" şi Direcția pentru Sport Argeș. Competiția se va desfășura pe data de 1 Iunie în sala de sport a Școlii "Marin Preda" Pitești (fostă Nr. 10). Asociația Sportivă Sport și Sănătate a făcut înscrieri pentru aceasta competiție, numărul sportivilor participanţi ajungând la 150.
Asociația Sportivă Sport și Sănătate va participa la aceasta competiție cu un număr de 15 copii, sportivi cuprinși în grupa de începători pregătită de prof. Nicușor Bădîrcea .