LA MULŢI ANI, Bibiana Stanciulov!

Astăzi îşi serbează ziua de naştere creatoarea brand-ului „Magiun de Topoloveni”, Bibiana Stanciulov. Domnia sa este sociolog, iar pentru o perioadă a profesat şi ca jurnalist al postului Radio România Actualităţi.

Doamna Bibiana Stanciulov, de fel din Bucureşti, a ajuns în Argeş după ce a achiziţionat o secţie a vechii Cooperative din Topoloveni. Dintr-un morman de fiare a reuşit să construiască o companie prestigioasă.

Primul pas a fost resuscitarea unui produs de marcă: magiunul de prune, pe care l-a transformat într-un brand ce a ajuns să fie cunoscut la nivel internaţional.

Produsul tradiţional, ieşit de pe porţile fabricii din Argeş, a trecut graniţele ţării, fiind prezent la numeroasele târguri de profil din străinătate. Mai mult, deliciosul magiun, care respectă reţeta originală, se află şi pe masa familei regale, compania obţinând calitatea de furnizor al Casei Regale a României.

 De asemenea, produsul a obţinut multe premii internaţionale pentru calitate şi a fost înregistrat ca produs cu Indicaţie Georgrafică Protejată. Pe lângă celebrul magiun, societatea condusă de Bibiana Stanciulov, mai are şi alte produse delicioase în portofoliu, de la dulceţuri la zacuscă.

Bibiana Stanciulov este, şi de ziua sa, în mijlocul colectivului din fabrica pe care o deţine în Topoloveni, oameni cărora ţine să le mulţumească pentru efort şi dedicaţie. „La mulți ani tuturor doamnelor şi domnilor care m-au ajutat să realizăm cel mai puternic și delicios/sănătos brand românesc  - Magiunul de prune Topoloveni! Suflet, abnegație, anduranţă, conștiinţa lucrului bine făcut, respect pentru consumator, îngăduință reciprocă, sunt cele care ne caracterizează. Păcat că Legea nu a funcționat și pentru noi.” este mesajul pe care aceasta l-a postat pe pagina sa de socializare.

 „Succesul înseamnă multe nopţi nedormite, multe renunţări şi multe sacrificii. În acelaşi timp o afacere proprie iţi conferă sentimentul libertăţii absolute, al puterii asupra egoului. Cât produci, atât consumi. Faci ce îţi place!“ declara Bibiana Stanciulov pentru revista Capital, dând un fel de definiţie a antreprenoriatului.