VIVO! PITEŞTI a intrat în atmosfera specifică sărbătorilor

Pe 26 noiembrie VIVO! Pitești va îmbraca straie de sărbători. Toți piteștenii și nu numai sunt așteptați să ia parte la aprinderea luminițelor de Crăciun. De asemenea, va avea loc și un concert special marca Raluka. 

CITEȘTE ȘI ... PITEȘTI MALL ȘI-A SCHIMBAT NUMELE!

Fascinantele decorațiuni de Crăciun, desprinse parcă din basme, și un super concert Raluka vor contura atmosfera de sărbătoare în acest sfârşit de săptămâna la VIVO! Piteşti. Tradiția continuă ca în fiecare an când, la sfârșitul lunii noiembrie, centrul comercial se transformă într-un tărâm de poveste ce aduce magia sărbătorilor în sufletele clineților săi. O feerie de culori și un spectacol de lumini abia așteaptă să fie dezvăluite piteștenilor, iar cei mici, dar și adulții se vor putea bucura de prezența personajelor de poveste din standurile cu decorațiuni.

La parterul mall-ului va fi amplasat un decor de mărimi impresionante, intitulat “Atelierul cadourilor lui Moş Crăciun” care va cuprinde o construcție spectaculoasă unde copiii vor putea admira ajutoarele Moşului în acţiune. Spiriduşii vor lua forma unor şoricei care îl vor ajuta pe Moş Crăciun să citească scrisorile cu dorinţe pe care le primeşte de la cei mici, să aleagă şi să ambaleze cadourile copiilor, ca mai apoi să le împartă în seara de Ajun.

Nici anul acesta nu vor lipsi din peisajul iernatic Calea Lactee și steluțele cu figurine de pluș, iar familiile se vor putea urca în sania Moşului trasă de reni, element creat în marime naturală, numai bun pentru o fotografie care să vă rămână amintire.


VIVO! Piteşti dă startul sezonului cadourilor în campania „De Sărbători îţi dublăm cumpărăturile", care se desfășoară în perioada 26 noiembrie – 23 decembrie 2016, răsplătindu-şi astfel clienţii fideli cu premii atractive: în fiecare zi unui câştigător norocos i se va dubla valoarea cumpărăturilor, prin vochere cadou în limita a 1000 de lei. Piteștenii care cumpără în valoare de minim 200 de lei pe un singur bon fiscal, pot merge la Biroul de Informații aflat la parterul centrului comercial unde vor completa un talon de participare la campanie. În perioada 27 noiembrie – 23 decembrie, în fiecare zi va avea loc câte o extragere a unui câștigător care va primi din partea centrului comercial vouchere de cumpărături în valoare de până la 1000 de lei în magazinele participante la campanie, în funcţie de valoarea cumpărăturilor pe care le-a făcut în VIVO! Piteşti. Voucherele cadou vor putea fi folosite în magazinele participante la campanie: Gatta, BSB, Kenvelo, Lee Cooper, Timeout, Tom Tailor, Alb si Negru, Benvenuti, Yves Rocher, C&A, Enika, Fanylux, Plusoptic, Kultho, Kendra, Splend’or, B&B Collection, Musse, Otter, ALDO, Deichmann, Subway, Motivi, Kallia, Kids Mania, Strike Mania, Bigotti, Catali, Xpress, KFC, Steilmann, Da si Nu, Roka Top Design, Dinoland,Mondex, Rinascenti, La Femme si Poema. Mai multe detalii şi regulamentul campaniei pot fi găsite pe www.pitesti-mall.com.

Patinoar la VIVO! Pitești

Şi asta nu e tot! O nouă atracţie îi aşteaptă pe piteşteni la centrul comercial, având acum ocazia să îşi demonstreze talentul la patinaj sau oportunitatea să înveţe să patineze. Amatorii acestui splendid sport de iarnă pot păşi pe gheaţa celui mai modern patinoar din Piteşti, deschis în fiecare zi din cursul săptămânii între orele 12.00 – 22.00, iar în weekend şi în zilele de sărbătoare de la 10.00 la 22.00. Preţul unui bilet de intrare este de 15 lei.

Duminica este dedicată copiilor la VIVO! Piteşti.

Copiii sunt invitați și duminica aceasta, de la ora 16.00, să se bucure de un spectacol de teatru captivant intitulat “Căsuţa din pădure”. Cei mici, cât și adulții, vor confecționa felicitări de Ziua Națională la atelierele de creație.