LACRIMI ȘI DURERE ÎN ARGEȘ! Cristina Sima a încetat din viață

LACRIMI ȘI DURERE ÎN ARGEȘ! Cristina Sima a încetat din viață. Cristina nu a mai apucat să înceapă tratamentul care îi putea salva viața.

Veste tulburătoare pentru familia și apropiații Cristinei Sima! După lupte grele cu boala secolului, organismul Cristinei a cedat, iar noaptea trecută, fata de numai 16 ani a încetat din viață. 
Cristina locuia în București, dar avea rădăcini de argeșeancă și avea o tumoră canceroasă malignă renală, din anul 2015, viața tinerei luând un alt curs: i-a fost extirpat un rinichi, iar de apoi totul a luat o altă întorsătură. Şi-a lăsat în urmă prietenii şi colegii şi s-a mutat cu totul în salonul rece de spital. Acesta i-a devenit, brusc, casă şi şcoală. După inevitabilul tratament cu citostatice, Cristina a câștigat prima bătălie cu cancerul. Un an mai târziu, boala a recidivat.

CITEȘTE ȘI ... VIDEO! Piteștean inconștient! ”SFIDEAZĂ MOARTEA”cu 330 km/h


Familia și prietenii au inițiat o campanie umanitară în sprijinul Cristinei, fata având nevoie de un tratament la St. Ana Kinderspital din Viena. Din păcate, Cristina nu a mai apucat să înceapă tratamentul care îi putea salva viața.
Oamenii care au cunoscut-o pe Cristina sau care au dorit să o ajute în campania umanitară, și-au manifestat regretul pe pagina de Facebook creată special pentru susținerea fetei:


„Păcat..probabil Dumnezeu iubește oamenii buni prea mult și îi ia devreme...mult prea devreme, acolo sus sub purtarea Lui de grijă...Dumnezeu să o odihnească și să îi așeze sufletul frumos și bun în lumea celor drepți!”

„În liniștea nopții, Dumnezeu a chemat-o la Sine pe Cristina. Nu ne ramane decât să ne amintim cu drag de ea și să ne rugăm pentru părintți ei.
Mulțumim pe această cale tuturor celor ce s-au implicat și au daruit din puținul lor pentru o șansa la viață.
Dumnezeu să o ierte!”

„Dumnezeu să o odihnească în pace ...suflet nevinovat ai plecat prea devreme!”

Condoleanţe familiei şi prietenilor îndureraţi!