VIDEO! Legoland - Afacere inedită pe piața din România

Legoland - Afacere inedită pe piața din România. Vrei propria afacere? Vezi aici cu ce idee au venit doi tineri.

Doi ieșeni au deschis o afacere, cel puțin așteptată de copii, dar și de adulți, în care piesa principală este reprezentată de Lego.
Aceștia au construit un spațiu în care copii, dar și însoțitorii lor se pierd în lumea jocului. Tinerii au investit 30 de mii de euro, bani proveniţi de la Uniunea Europeană.
Spaţiul de joacă a fost înfiinţat de câteva luni şi este frecventat mai ales de copii şi adolescenţi.
Dacă pentru cei mici, spațul reprezintă o relaxare, pentru cei avansați, totul se transformă în lucruri mai serioase, mai exact inginerie şi robotică. Tinerii crează aplicaţii pe calculator cu care pilotează roboţii.

CITEȘTE ȘI ... Avertisment dur pentru fumători


De la lego la robotica este doar un pas, dacă în scena intra şi pasiunea.
Legoland nu este numai un spaţiu de joaca, ci presupune şi cursuri avansate pentru cei pasionaţi de robotică.
Scopul afacerii este buna dispoziție, dezvoltarea competențelor celor mici şi gândirea spaţială. De multe ori, şi adulţii uita de problemele cotidiene şi se pierd în construirea de mici obiecte din lego. Pentru firme, sunt organizate şi team buildinguri.


Ideea este relativ nouă pe piaţa din România.
Săptămâna aceasta tinerii a fost organizată LEGO Science week- un eveniment dedicat înţelegerii ştiinţelor prin joacă. Astăzi, copii cu vârsta cuprinsă între 8 și 11 ani vor participa împreună cu părinții lor la activități LEGO Education.