HOROSCOP! Află ce-ți rezervă astrele!

Berbec

Relatia personala trece la un alt nivel pe care il asteptai de multa vreme. Cel drag iti va usura sarcina si o sa faca el primul pas.

Taur

Fierbi in suc propriu pentru ca un amic te-a anuntat ca vine in vizita si are o surpriza. Te gandesti despre ce ar putea fi vorba, dar nu ai niciun indiciu. Asteptarea va fi grea.

Gemeni

Incepi anul cu ganduri de investitii. Nu risca niciun leu daca nu esti sigur de sinceritatea oamenilor cu care vrei sa te asociezi.

Rac

Cunosti oameni despre care ai auzit doar lucruri bune. Este o onoare si vrei sa te imprietenesti cu acestia. Seara o vei petrece in linistea caminului.

Leu

Trebuie sa faci unele ajustari pentru a te asigura ca ai parte doar de energie pozitiva. Nu baga in seama ceea ce nu te multumeste sufleteste.

Fecioara

Esti foarte libertin si iei atitudine in fata cuiva care se crede seful unui teatru de papusi si incearca sa te manevreze ca pe o marioneta. Va fi surprins de atitudinea ta.

Balanta

Incepi anul cu niste bani primiti de la o persoana care avea o datorie fata de tine. Fii cu capul pe umeri si nu cheltui inutil.

Scorpion

Cunoscutii si rudele iti cer o multime de favoruri si daca accepti toate cerintele nu vei mai avea deloc timp pentru tine.

Sagetator

Esti nevoit sa faci niste alegeri care nu te multumesc pe deplin pentru moment, dar sunt promitatoare pentru viitorul tau profesional.

Capricorn

Va fi o zi cu multa actiune. Vei umbla prin oras pentru a rezolva niste chestiuni pe care vrei sa le finalizezi in prima saptamana din noul an.

Varsator

Ceea ce s-a intamplat in ultimele zile a avut un impact pozitiv asupra ta si esti tot numai un zambet. Seara vei rezolva niste probleme care nu suporta amanare.

Pesti

Prietenii isi unesc fortele pentru a te surprinde intr-un mod placut. Sunt mari sanse sa primesti un cadou la care nu te-ai asteptat.

Sursa: Ziare.com