LOCURI DE MUNCĂ! Danezii caută 100 de culegători de mazăre!

Cea mai recentă ofertă de muncă propusă de angajatorii străini prin departamentul Eures din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă propune argeşenilor zeci de locuri de muncă la cules de mazăre în Danemarca.

Angajatorul este o firmă daneză care caută 100 de persoane pentru recoltarea de mazăre în Danemarca. Cei interesați trebuie să știe că sunt solicitate persoane apte fizic  pentru munca la câmp. . Potrivit anunţului de angajare, durata contractului de muncă este din iunie și până în luna octombrie  Timpul de lucru este de 30-40 ore pe săptămână, iar salariul oferit este de 0,6 euro brut/kilogram cules. Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani. De asemenea, candidații trebuie să știe că experiența nu este obligatorie, iar termenul limită de depunere al CV-urilor este pe 20 februarie.

 Candidații trebuie să depună la compartimentul EURES din cadrul AJOFM Argeș, următoarele acte pentru a se înregistra dosarul de înscriere:  adeverință de la medical de familie (cu mențiunea: clinic sănătos) , copie după cartea de identitate și un CV.

Pentru mai multe informații suplimentare puteți suna la: 0248222415.