Locuri de muncă în Germania pentru îngrijitori bătrâni, infirmieri și instalatori

Pentru argeșenii care mai caută încă un loc de muncă în afara țării este bine de știut că firmele de recrutare pentru Germania sau direct companiile nemțești au mai multe oferte atractive. Acestea vizează angajați pentru servicii de îngrijire bătrâni, infirmieri, dar și oameni pentru domenii mai tehnice precum mecanici, instalatori, zugravi etc. Dincolo de salarii, se oferă și prime pentru zilele lucrate sâmbăta și duminica sau în turele de noapte.  

CITEȘTE ȘI ... Haideți să ne mobilizăm! Fiul unui polițist are nevoie de noi!

 Astfel, se caută infirmiere care să lucreze în sudul Germaniei, cu un salariu de bază de 3.000 de euro, la care se adaugă și o primă de loialitate de 7.500 de euro brut. Se oferă bonus pentru munca în ture, duminica, zile de sărbătoare, instruire continuă, program de lucru personalizat, contract de muncă pe o perioadă nedeterminată, locurile de muncă fiind cu normă întreagă sau part-time.

Tot pentru sudul Germaniei aceeași agenție recrutează îngrijitori pentru persoane vârstnice, cu un salariu minim brut de 1.744 de euro și o primă de loialitate de 1.000 de euro. Se suportă organizarea și plata călătoriilor, bonificație suplimentară pentru masa de zi, program flexibil de lucru.

CITEȘTE ȘI ... Mascații au intervenit la Bradu! Scandalagiu dus la Psihiatrie!

O altă companie caută mecanici de instalații (sanitare, termice și de climatizare). Salariul brut este de 2.320 de euro brut, plus o compensație netă lunară de 992 de euro. Se acordă și o primă de 2.000 de euro. Aceeași companie caută zugravi și vopsitori care să muncească în Germania. Salariul este de 2.047 de euro brut pe lună, plus o compensație netă lunară de 759 de euro.

Se acordă și o primă de 2.000 de euro. Mai multe detalii puteți afla la departamentele de recrutare a agențiilor, la numărul de telefon +49 711-34252 256 sau pe site-ul ejobs.ro. 

 

Sursa: Saptamanalul Ancheta