LOVITURĂ PENTRU ALDE! Daniel Constantin le-a blocat conturile

Daniel Constantin, co-președintele ALDE, a blocat conturile formațiunii. Conform News.ro, acest lucru s-a întâmplat după ce partidul a decis retragerea sprijinului politic și demiterea sa din Guvern.

Sumele nu vor putea fi accesate până la clarificarea în instanță a situației.

Potrivit News.ro, Daniel Constantin a notificat banca la care formaţiunea are deschise conturi spunând că există un proces pe rol, iar reprezentanţii unităţii financiare au decis că până la clarificarea situaţiei sumele nu vor putea fi accesate de nimeni din partid: „Da, vă confirm că în situaţia de faţă conturile nu se pot folosi până la clarificarea juridică în instanţă.”, a declarat Daniel Constantin pentru News.ro.

S-a ajuns în această situație după ce Daniel Constantin a contestat la Tribunalul Bucureşti decizia Delegaţiei Permanente a ALDE de organizare a Congresului în luna aprilie: „S-a ajuns la o situaţie de blocaj până când se va soluţiona juridic. Săptămâna viitoare sunt primele termene date de Tribunal. Dacă vom câştiga, atunci se va suspenda congresul şi situaţia cu conturile rămâne blocată. Dacă nu vom câştiga, ei vor organiza congres, dar după congres se vor duce la tribunal să înregistreze noul statut şi noua conducere. Ele nu vor fi validate, pentru că e un proces pe rol”, au declarat surse din ALDE, apropiate lui Daniel Constantin, pentru News.ro.

 

Sursa: News.ro