Tatăl și fiii bătăuși - cercetati sub control judiciar

UPDATE ora 19:30

Cei trei bărbați, un tată și fiii lui, sunt cercetați sub măsura controlului judiciar.

UPDATE ora 09:45

Surse din rândul anchetatorilor susțin că a fost vorba de doua incidente petrecute în cursul lunii septembrie.  Inițial, cei trei bărbați, un tată și fii lui, cunoscuți în localitatea de domiciliu ca ocupandu-se cu potcovitul animalelor, s-au luat la harță cu câțiva vecini, pe motiv că ar fi parcat mașina în fața porții lor și astfel nu ar fi permis accesul altora în incinta curții. De la ceartă s-a ajuns la bătaie. La câteva zile distanță, cei trei bătăuși au văzut un alt vecin trecând pe strada și și-ar fi amintit că acesta i-a reclamat că le-a ieșit câinele din curte. De supărare, l-au luat la bătaie și pe acesta. Faptele celor trei au ajuns în atenția polițiștilor. Astfel, bărbații au fost reținuți.

Trei bărbați din comuna Hârseşti au fost reținuți, în această dimineață.

Condorm datelor oferite de polițiști, suspecții, în vârstă de 22 de ani, 24 de ani, și 47 de ani, ar fi agresat patru persoane din aceeași localitate în cursul lunii septembrie. Acum, agresorii sunt cercetați într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe. Aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

CITEȘTE ȘI ... ULTIMĂ ORĂ! Revine vremea rea! Prognoza meteo anunță ninsori abundente

La acțiune au participat polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului. S-a intervenit cu ajutorul mascaților de la Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
 

Foto descriptiv