Luna faptelor bune! Donaţi pentru  cei care au cu adevărat nevoie!

Alina Frătică şi Argentina Culcuş au organizat o masă festivă pentru bătrânii dintr-un azil. Acestea au fost puternic impresionate de drama celor 35 de suflete.

CITEȘTE ȘI ... (foto/video) Protest în fața Spitalului de Pediatrie: ”STOP malpraxisului în Argeș!”

În parg de sărbători, când dorinţa de a dărui este mai puternică, Alina Frătică şi Argentina Culcuş, fondatoarele Asociaţiei pentru Persoane cu Dizabilităţi din Bradu, au continuat faptele bune. În această sâmbătă, cele două au decis să meargă la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială Bradu, unde sunt găzduite 35 de persoane, pentru a le oferi o masă festivă. Cele 35 de persoane cu nevoi speciale au fost poftiţi la un prânz festiv, cu ciorbiţă de perişoare şi friptură, cu garnitură de piure. Imaginea ce i s-a desfăşurat în faţa ochilor, drama persoanelor cu dizabilităţi le-au impresionat până la lacrimi pe cele două iniţiatoare ale acţiunii, Alina Frătică şi Argentina Culcuş.

“E greu să exprim în cuvinte ce sentimente am trăit alături de bătrânii de acolo. De azi, mi-am promis mie că voi merge mai des acolo... Îndemn pe toţi cu inima mare să meargă să doneze! Donați pentru copii, donați pentru bătrâni, donați pentru cei care au adevărat nevoie!”, este mesajul transmis de Alina Frătică pe pagina sa de Facebook.

Aceasta, alături de colega sa de fapte bune, cât şi de politică, Argentina Culcuş, vor reveni chiar de Crăciun la azilul din Bradu, pentru  a le ofreri cadouri.