(video) UPDATE! Vezi cum arată magazinul Fortuna după furtuna de azi-noapte

UPDATE

Vremea rea a făcut ravagii în mai multe zone din județul Argeș. Zeci de copaci au căzut, locuințele oamenilor au fost inundate, șoselele au fost acoperite de apă, iar mașinile au fost avariate. De asemenea, vă reamintim că magazinul Fortuna din centrul municipiului Pitești a fost distrus. 

Vezi în video cum arată magazinul după furtuna de noaptea trecută.

Totodată, se pare că nu vom scăpa prea curând de ploi, până mâine dimineață la ora 08:00 fiind în vigoare un cod galben de ploi abundente, furtuni şi inundaţii pentru 35 de județe, printre care și Argeș. Vor fi ploi torenţiale ce pot aduce cantităţi de apă de peste 25 de litri/mp în majoritatea zonelor amintite şi de peste 50 l/mp la munte şi în sud-vest. Prin urmare, majoritatea rârurilor din vest, centru, nord şi sud vor fi sub atenţionare de inundaţii până mâine la ora 16:00, iar cele din Banat, Oltenia şi vestul Munteniei se vor afla sub cod portocaliu până la miezul nopţii. De asemenea, vor fi descărcări electrice, vijelii şi grindină. Astfel de fenomene vor apărea şi în restul ţării, dar pe suprafeţe mai mici.

Fațada unui magazin situat in centrul Piteștiului a fost distrusă de furtuna. Pe aproape 20 de metri ferestrele din termopan situate la etaj au fost date jos și s-au spart.

Politia Locala Pitesti a stat acolo toata noaptea.