MAIA Căpitan Cuțui – o oază de relaxare într-o zonă centrală

Un nou proiect MAIA Residence prinde contur în zona de nord a municipiului Pitești, pe strada Căpitan Cuțui, care îi și dă numele. Ansamblul rezidențial se remarcă prin două mari avantaje, pe care rar le poți prinde într-un singur proiect: este situat într-o zonă centrală, dar, în același timp, este departe de agitația orașului. Apartamentele din Căpitan Cuțui sunt situate într-o oază de liniște pitorească, ce te va face să te simți în mijlocul evenimentelor, cu privilegiul de a te bucura de o atmosferă relaxantă, ideală pentru viața de familie. Pe scurt, este un ansamblu rezidențial modern și central, situat într-o zonă liniștită, care răspunde tuturor cerințelor de confort!

Conform proiectului, ansamblul Căpitan Cuțui este format din 2 clădiri de locuinţe (D+P+6E), iar locatarii acestora vor beneficia și de o parcare la nivelul solului, dar și de una supraetajată (S+D+P), astfel încât să nu își bată capul cu probleme de genul „unde îmi las mașina?”. Adresa exactă a amplasamentului este str. Căpitan Ion Cuțui, nr. 13, Pitești, Argeș. Mizând pe preţuri imbatabile şi oferind calitate şi finisaje premium, apartamentele sub marca MAIA sunt în topul preferinţelor celor care îşi doresc o locuinţă nouă, aliniată la ultimele standarde de calitate şi confort.

În primă fază, se va ridica un corp de clădire, cu 64 de apartamente și o suprafață desfășurată de 4674.3 mp. În cea de-a doua etapă se va dezvolta a doua clădire din cadrul ansamblului, tot cu funcțiuni rezidențiale, cu o suprafață desfășurată de 5821.2 mp. Apartamentele au suprafețe utile prin care se urmărește satisfacerea unei game largi de cumpărători și vin cu prețuri accesibile. Designul apartamentelor este simplu, modern, cu spații practice și armonioase.

Căpitan Cuțui aduce pe piață un mix de 1, 2 și 3 camere, cu următoarele coordonate:

- Apartamente Studio – suprafaţă utilă între 33,1 și 36,8 mp;

- Apartamente 2 camere – suprafaţă utilă între 49,3 și 51,1 mp;

- Apartamente 3 camere – suprafaţă utilă 69 mp.

Prețurile încep de la 33.900 euro, pentru un studio, și ajung până la 69.400 euro pentru cel de 3 camere, cu suprafața de 69 mp, cu plata a 85% avans. Cu cât avansul este mai mare, cu atât prețul este mai convenabil.

Ansamblul rezidențial Căpitan Cuțui îți oferă marele avantaj de a te afla aproape de toate obiectivele de interes ale vieții cotidiene: magazine, școli, unități sanitare, farmacii, mijloace de transport în comun, bănci. Ca repere putem oferi:

 • Școala Gimnazială „Alexandru Davila”;

 • Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu”;

 • Universitatea „Constantin Brâncoveanu”;

 • Grădinița cu Program Prelungit Nr. 11;

 • Grădinița Fast Track Kids;

 • BCR, BRD, CEC Bank;

 • Stație transport în comun „Spitalul Militar”;

 • Supermarket: Kaufland, Profi;

 • Spitalul Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu”;

 • Spitalul Judeţean de Urgență Pitești;

 • Spitalul „Doctor Irimia”;

 • Clinica dentară Victoria;

 • Farmacii: Dona, Catena, Farmascop.

# Până la 1 octombrie: 1.500 euro discount dacă vii cu un prieten!

Nu ratați ocazia de a primi un discount consistent! Oferta este valabilă doar până la data de 1 octombrie 2018. Dacă aveți un contract la oricare din proiectele MAIA aflate în derulare şi aduceți un prieten care să achiziţioneze o locuinţă din ansamblul Căpitan Cuțui, veți primi bonus un discount de 1.500 euro.

# O experiență de 20 de ani în dezvoltarea de proiecte imobiliare

Maia - www.maiacasa.ro este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piața din România, cu o experiență de peste 20 de ani în construcția și dezvoltarea de proiecte imobiliare rezidențiale. Spațiile propuse de MAIA sunt construcții solide, foarte încăpătoare și luminoase, cu o estetică rafinată și modernă, finisaje de cea mai bună calitate, cu un grad de confort ridicat. Locațiile alese au beneficiile de a fi în zone cu transport în comun, aproape de școli, magazine, centre medicale, centre comerciale. Se acordă atenție fiecărui detaliu pentru ca întreaga familie a celor ce se mută în ansamblurile construite și amenajate de MAIA să se bucure de cel mai înalt standard de calitate. Și-a manifestat o grijă permanentă pentru confortul, siguranța și optimizarea spațiului pe care îl oferă spre locuit.

Pentru toate aceste avantaje oferite de către dezvoltatorul piteștean stau dovadă ansamblurile imobiliare ridicate în Pitești, dar și în București și Constanța. MAIA și-a propus să devină lider al pieței imobiliare, oferind clienților săi proiecte dezvoltate la cele mai înalte standarde de calitate, siguranță și profesionalism.

# MAIA Dorobanților – o locuință cochetă în cartierul Craiovei

Dacă îți dorești o locuință într-o clădire cu mai puțini vecini, îți poți alege un apartament în MAIA Dorobanților, poziționat în cartierul Craiovei. Imobilul are un regim de înălțime de P+2 și cuprinde 9 apartamente cu 2 camere, care au suprafețe utile cuprinse între 45 și 64 mp, oferind spații de locuit generoase și deschise. Prețurile pornesc de la 45.000 euro. Cu cât avansul este mai mare, cu atât crește și avantajul clientului, care beneficiază astfel de un discount considerabil. În acest moment, mai sunt 7 apartamente de vânzare din cadrul acestui imobil de pe str. Dorobanților.