MAIA Sisești - E timpul să ai casa ta!

Maia - www.maiacasa.ro este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piața din România, cu o experiență de peste 20 de ani în construcția și dezvoltarea de proiecte imobiliare rezidențiale. Spațiile propuse de noi sunt construcții solide, foarte încăpătoare și luminoase, cu o estetică rafinată și modernă, finisaje de cea mai bună calitate, cu un grad de confort ridicat.

Locațiile alese de noi au beneficiile de a fi în zone cu transport în comun, aproape de școli, magazine, centre medicale, centre comerciale.

Maia Sisești aduce pe piață un mix de 1, 2, 3 și 4 camere, a căror suprafață construită variază între 57 mp și 193 mp. Apartamentele dispun atât de balcoane, cât și de terase. Designul apartamentelor are la bază un concept modular de separare a spațiilor funcționale, cum ar fi bucătăria, crearea de spații fluide, armonioase, camerele fiind conectate prin holuri ample și maximizarea luminozității prin suprafețe vitrate generoase și atent poziționate.

Sunt prevăzute 47 de locuri de parcare subterane și 17 locuri de parcare la nivelul solului.

Imobilul dispune de facilitățile necesare dezvoltării unei vieți împlinite, zona beneficiind de acces la transportul în comun (stația autobuzului 205 se află la câțiva metri, în timp ce stația de metrou Străulești este la o distanță de aproximativ 150 m), dar și un acces facil către DN1 și Centura Bucureștiului.

Ansamblul rezidențial Maia Sisești este poziționat pe șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, nr. 268-270, Sector 1, București.

Acordăm atenție fiecărui detaliu pentru ca întreaga ta familie să se bucure de cel mai înalt standard de calitate.

Avem permanent grijă de confortul, siguranța și optimizarea spațiului în care vei locui.

Alegem cu atenție locația fiecărui ansamblu rezidențial, în zone ultracentrale, ideal conectate la mijloace de transport în comun și la facilitățile zonei (bănci, farmacii, școli, universități, grădinițe etc.).

Localizări puncte de interes Maia Sisești:

  • Stația de metrou Străulești
  • Școala Aletheea
  • Supermarket Mega Image
  • Hotel Phoenicia Comfort
  • Grădinița Rocket Kids
  • Baza Sportivă Pro Rapid
  • Baneasa Mall

Intră in site... www.maiasisesti.ro

Contact: +40 726 37 37 37 / sisesti@maiacasa.ro