(video) ACUM - Mioveniul fierbe! Proteste de amploare - peste 7000 de oameni in stradă!

UPDATE:  În aceste momente, senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat într-un interviu acordat Digi24 că:  Protestatarii de la Dacia nu au niciun motiv real pentru care să iasă în stradă!

UPDATE: Revoluția fiscală” a scos în stradă, azi, angajații uzinelor Dacia și ai firmelor furnizoare. In centrul Mioveniului sunt, in aceste momente, peste 7000 de oameni care protestează impotriva  măsurilor fiscale pe care Guvernul ar urma să le adopte mâine.

Oamenii anunță că vor protesta și in zilele urmatoare dacă Guvernul nu va renunța la măsurile fiscale pe care vor să le adopte.

Nicolae Pavelescu, liderul de sindicat Automobile Dacia, scandează alături de miile de oameni din Mioveni: Ceaușescu n-a murit! Este Dragnea travestit!

În ultima ședință a Consiliului Sindicatului Autoturisme Dacia din 27 octombrie, s-a luat hotărârea organizării unui miting de protest ce va avea loc în data de 7 noiembrie pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni, de la ora 12:30.

CITEȘTE ȘI ... Apel către piteșteni! Parc de joacă vandalizat!

Astfel, între orele 12:00 și 15:00, angajații Dacia vor protesta împotriva diminuărilor salariale rezultate în urma transferului contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, pentru Contracte Colective de Muncă la nivel de ramură, împotriva tergiversării demarării construcției autostrăzii Pitești-Sibiu, precum și al guvernului trădător al intereselor cetățenilor din România, a anunțat liderul de sindicat, Nicolae Pavelescu.

Toți angajații vor ieși în stradă, iar producția uzinei Dacia va fi oprită pentru cel puțin câteva ore. La ultimul protest de o asemenea amploare, activitatea a fost întreruptă pe parcursul întregii zile.

 

Dacă te doare că vei lua mai puțini bani prin trecerea taxelor și impozitelor de la angajator la angajat;

Dacă vrei să ai o bună bază de negociere a drepturilor prin încheierea Contractelor Colective de Muncă la nivel de ramură;

Dacă îți pasă de viitorul uzinei de unde câștigăm traiul și esti convins de necesitatea construirii autostrăzii Pitești - Sibiu, vitală pentru industria auto din România;

Dacă ești împotriva guvernului trădător al intereselor cetățeanului din România;

”Vino cu familia și strigă-ți nemulțumirea!” - este mesajul Sindicatului Automobile Dacia.