MÂINE! Încep meciurile de pe tablourile principale la Comesad BCR Open

Luni s-au încheiat calificările turneului Comesad BCR Open, iar pe tabloul principal au intrat următorii jucători: Ionuț Bogdan Apostol, Andi Jianu, Teodor Giușcă, Mihai Crișan Zara , Edris Fetisleam, David Pata, Vladislav Melnic si Alexandru Manole. Marți, 1 august, vor începe meciurile de pe tablourile principale.


 Anul acesta, premiile sunt în valoare totală de 25.000 euro. Sorin Dumitru, cel care a crescut valoarea acestei competiţii an de an, a declarat că s-a ajuns la această performanţă şi prin parteneriatul cu BCR. „Apreciem implicarea BCR în organizarea acestui eveniment, în toate etapele. Partea BCR a fost şi este destul de consistentă, de 15.000 de euro, iar restul este suportat de Comesad. Bugetul unui astfel de turneu este de circa 42.000 euro, din care premii 25.000 de euro. Pe această cale, doresc să mulţumesc şi celorlalţi parteneri care au venit alături de noi, oameni pasionaţi de tenis şi sport, şi care ne-au sprijinit.”, a declarat Sorin Dumitru. Ce a vrut să sublinieze directorul CS Tenis Comesad, Sorin Dumitru, dar şi directorul BCR Piteşti, Andreea Pandrea, este că  acest turneu, pe lângă faptul că dovedeşte că în Argeş se poate face performanţă şi se promovează sportul de nivel înalt, este un bun prilej de a face cunoscute judeţul şi municipiul Piteşti. „Ne dorim să creăm o tradiţie în Piteşti. Vom avea trofee frumoase, cu premii importante în spate. Obiectivul nostru comun este să facem din Piteşti un oraş al sportului, prin organizarea unui turneu de excepţie.”, a declarat Andreea Pandrea, director BCR Piteşti. 


Premii şi pentru spectatori
Turneul Comesad BCR Open se desfăşoară până pe data de 6 august, la baza sportivă CS Tenis Comesad, situată în capătul scărilor de la „Zinca”, pe Aleea Petrochimiştilor. Zilnic, intrarea este gratuită pentru spectatori, capacitatea bazei sportive fiind de 400 de locuri, iar cei care vor fi prezenţi vor primi şi bilete de participare la tombolă, cu excepţia zilelor în care au loc finalele, respectiv 4 şi 6 august. Premiile vor fi oferite de Arsis şi constau în 6 smartphone-uri de ultimă generaţie, 3 la finala de dublu şi 3 la finala de simplu, cu condiţia ca cei nominalizaţi la extragere să fie prezenţi în public la finale.