MÂINE! Petrecere în costume de baie la VIVO! Pitești - Reduceri și bilete cadou la cinema!

Petrecere incendiară la VIVO! Pitești!
Mâine, VIVO! Piteşti vă invită la Shopping Fiesta, cea mai incendiară petrecere a verii.
Seara de sâmbătă este dedicată modei, frumuseţii şi cumpărăturilor, și începând cu ora 18:00, centrul comercial vă așteaptă într-o atmosferă exotică şi o explozie de culori.

Clienţii participanţi la eveniment vor avea ocazia să afle care sunt noutăţile din acest sezon şi ce se poartă vara aceasta pe plajă.

Pe scena VIVO! Piteşti va avea loc o prezentare de modă de senzaţie cu ţinute estivale şi costume de baie. Vorbim despre costumele de baie cu croieli îndrăzneţe, rochiile vaporoase şi outfit-urile răcoroase, costume cu accesorii sexy și rochii din denim sau voal, ţinute cu ajutorul cărora veţi face senzaţie pe plajă.

CITEȘTE ȘI ... ASTĂZI! Se deschide Transfăgărășanul!

Colecțiile explorează imprimeuri multiple: de la flori multicolore, dungi, steaguri ale diferitor ţări, împletituri şi chiar culori neon. Printre brandurile în care vor defila pe podium îmbrăcate şi accesorizate manechinele se numără: Adidas, Aldo, Benvenuti, BSB, Catali, Deichmann, Gatta, Jolidon, Kenvelo, La Femme, Lee Cooper, Steilmann, Teyzo, Timeout, Tom Tailor.

La Shopping Fiesta te poți bucura de reduceri de până la 60%
Petrecerea în costume de baie este doar începutul. VIVO! Piteşti oferă clienților reduceri de până la 60% din magazinele preferate, iar sesiunile de shopping sunt răsplătite cu premii instant.


Cumpărăturile de minim 200 de lei le aduc argeșenilor un bilet la cinema.
Tot ce trebuie să facă pentru a intra în posesia premiului este să se prezinte cu bonurile şi cumpărăturile la biroul de informaţii din centrul comercial şi îţi pot încheia apoi seara ieşind la un film cu prietenii.