ATENȚIE! Au furat bani dintr-o mașină din Găvana!

Atenție, argeșeni! Hoții stau la pândă!

În cursul dimineții zilei de ieri, un argeșean în vârstă de 53 de ani a rămas fără mai multe bunuri și bani după ce autoturismul său a fost prădat de hoți.
Era ora 09:00, când pe strada Carol Davila din cartierul Gavana 3, geanta unui bărbat, cheile de la mașina marca Mercedes și telefoanele au fost sustrase din mașina păgubitului.
În geantă se afla suma de 125 de lei și 100 de euro.
Greșeala păgubitului a fost să-și lase borseta la vedere, pe scaunul din dreapta față, autoturismul pornit, neasigurat și supravegheat.

CITEȘTE ȘI ... Solist de la Rapsozii Argeşului - discuţii gay devoalate pe Facebook!


În sprijinul păgubitului a venit soția sa, ce a postat un mesaj pe paginile de socializare în care cere ajutorul oamenilor în cazul în care găsesc actele și cheia mașinii. Numărul de contact la care puteți suna este 0747555111.
”Buna ziua. Astăzi în zona Gavana 3, în apropierea azilului de bătrâni, i s-a furat din mașina soțului meu geanta cu toate actele , cheile, cheia da mașină Mercedes, telefoanele...
În speranța că răufăcătorul are o urmă de omenie și s-a debarasad de actele și cheile din geantă pe undeva, aș dori să fac apel la cei care găsesc actele și cheile să mă contacteze telefonic la nr 0747555111. Vă multumesc!”

Incidentul s-a petrecut, conform datelor oferite de femeie, în apropierea azilului de bătrâni.
În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal.