Mamă și fiu, arestați! Unul acasă, unul la zdup!

UPDATE:

Cele două persoane, mama si fiu,  reținute in urma perchezitiilor ce au avut loc, ieri, la Valcea, au fost prezentate instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Tanarul, in varsta de 29 de ani, a primit un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar mama acestuia, in varsta de 63 de ani, va sta in arest la domiciliu, timp de o luna.

 

Ieri, polițiștii de Combatere a Criminalității Organizate din Pitești și Vâlcea, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești au desfășurat nouă percheziții domiciliare, în municipiul Râmnicu Vâlcea și în orașul Călimănești, la locuințele a 5 persoane bănuite de infracțiuni de criminalitate organizată.

CITEȘTE ȘI ... UPDATE: Își obliga fiica să se prostitueze!

4 persoane au fost duse ieri la sediul Diicot Pitesti.  Principalii suspecţi in dosar sunt trei vâlceni: un tanar, mama acestuia şi concubinul femeii. Cei trei sunt bănuiţi că ar fi comis majoritatea infracţiunilor ce pot fi incriminate că ţin de “grup organizat”. A patra persoana este contabila. In urma audierilor, fiul si mama au fost retinuti pentru 24 de ore. Concubinul mamei se afla sub control judiciar pentru 60 de zile. Contabila a fost lasata in libertate.

CITEȘTE ȘI ... 16.000 de oameni - targetul PSD Argeş la megamitingul pentru familia tradiţională

Anchetatorii spun că, în perioada 2011 – 2018, trei dintre membrii grupării ar fi constrâns trei tinere să se prostitueze in România, Italia și Franța. Culmea, una dintre ele era chiar fiica unuia dintre proxeneți. Unul dintre cei vizați este bănuit că, sprijinit de o contabila, și-ar fi falsificat la veniturile salariale obținute, cu scopul de a obține un credit, în mod fraudulos, de la o banca din Râmnicu Vâlcea. De asemenea, s-a stabilit că membrii grupării ar fi achiziționat droguri de pe teritoriul Italiei, pe care ulterior le-ar fi distribuit în județul Vâlcea.