Maria Dinu se întoarce în conducerea Cabinetul I al judeţului

Surse din PSD anunţă revenirea consilierei sub preşedinţia lui Dan Manu.

După ce a condus zece ani Cabinetul I al Consiliului Judeţean sub preşedenţia lui Constantin Nicolescu, Maria Dinu- consilier politic - a făcut în ultimii doi ani o pauză din administraţie, nereuşind să lucreze în echipa reformulată de Florin Tecău.

Plecată în domeniul privat, dar cu puternice conexiuni în continuare pe linie politică, având în prezent o firmă de consultanţă împreună cu jurnalistul Edi Vasile, fosta consilieră este cea mai plauzibilă variantă expusă de surse din PSD pentru a prelua conducerea noului cabinet al Consiliului Judeţean.
Relaţia dintre Maria Dinu şi viitorul preşedinte Dan Manu este una extrem de apropiată. De asemenea, experienţa pe care aceasta o are în fruntea administraţiei judeţene şi în relaţia cu uriaşul aparat de primari pare să fie exact ceea ce îi trebuie doctorului Manu la preluarea celei mai puternice şi complicate funcţii publice a Argeşului.
În această săptămână, după validarea mandatelor, se pregăteşte formarea oficială a noului Consiliu şi a aparatului tehnic cu care va lucra noul preşedinte. Aşa cum anunţam, tot mai multe voci din PSD susţin informaţia reîntoarcerii Mariei Dinu în fruntea acestui nou cabinet.

Un material preluat din Saptamanlul Ancheta.