Marian Cazacu prezent la Academia de vară OEVE!

Marian Cazacu, manager general la TBM Grup, a participat în acest weekend la Academia de vară OEVE (Ordo Equestris Vini Europae), un eveniment destinat pe de o parte să reînvie lucrările academice cavalereşti ale secolelor XVI-XVIII, iar pe de altă parte să transpună în epoca modernă, modalitatea de şlefuire cavalerească, incluzând descrierea microcosmosului cavaleresc.
Evenimentul s-a organizat între 2 și 4 iunie, la Suceava, în localitatea Cîrlibaba.
Academia de vară OEVE este la a IV-a ediție, iar programul include cursuri, examen de absolvire, drumeții și alte activități de timp liber.


Vedeți aici programul evenimentului:

Vineri, 2 iunie 2017
- sosirea participanților
- 19:00 cina de întâmpinare, degustare vinuri Domeniul Viticol Țibu
Sâmbătă, 3 iunie 2017
- 07:00-09:00 mic dejun
- 09:00-14:00 desfășurarea lucrărilor Academiei de vară
• cursuri, examen de absolvire, simulare ceremonie
• expunere Eques Alexandru Sapojnic despre spumante și distillate
• expunere Ilie Ciomaga: “Profesia mea: oenolog”
- 14:00-15:30 prânz haiducesc
- 15:30-20:00 timp liber, relaxare, drumeție, saună, piscină cu apă sărată, fitness
- 19:00 cina festivă, degustare vinuri Crama Oprișor
Duminică, 4 iunie 2017
- 07:00-10:00 mic dejun
- plecarea participanților


Marian Cazacu este managerul grupului TBM, singura companie argeșeană care crește constant, se dezvoltă pe tot mai multe domenii, poate găsi soluțiile cele mai eficiente, adaptându-se la cerințele unei piețe în continuă schimbare.
TMB s-a dezvoltat pe mai multe ramuri, serviciile sale acoperind un domeniu de activitate larg: Hale Metalice, Soluții de Iluminat LED și Case pe structură metalică.
Grija pentru mediu și pentru dorințele clienților a determinat echipa TBM să construiască schelete metalice pentru a avea un impact minim asupra mediului; să găsescă soluții curate și eficiente de iluminat și să ofere soluții profesionale pentru a avea clienți mulțumiți și parteneriate pe termen cât mai lung.
TBM se mândrește cu peste 360 de proiecte de succes atât în domeniul construcției de Hale metalice și a Caselor pe structură metalică, dar și în domeniul soluțiilor de iluminat economic LED.
Performanța și profesionalismul grupului TBM a fost răsplătit cu 10 premii în Industria de profil dar și în management.